Σάντος: «Δεν υπάρχουν φαβορί σε έναν τελικό»

Ο Φερνάντο Σάντος αναγνώρισε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού, χωρίς όμως να… ξεγράψει τον Ατρόμητο, ενώ αναφορικά με την συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδας στο επικείμενο Euro 2012 ξεκαθάρισε πως «δεν θα πάει εκεί ούτε για βόλτα ούτε για διακοπές»!

Για… όλους και για

όλα μίλησε ο Φερνάντο Σάντος, σε δηλώσεις που έκανε στο ΟΤΕ tv λίγο πριν πάρει θέση στα επίσημα του ΟΑΚΑ, για να δει από κοντά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ του Ολυμπιακού και Ατρόμητου.

Με τον ομοσπονδιακό εκλέκτορα να ξεκαθαρίζει ότι ο αγώνας είναι ανοιχτός, παρά την διαφορά ποιότητα του ρόστερ των «ερυθρολεύκων» έναντι των Περιστεριωτών, αλλά και να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα αναφορικά με την παρουσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας μας…

«Δεν χωρούν τίτλοι και φαβορί. Κοιτώντας βέβαια τα ρόστερ των δυο ομάδων, σίγουρα ο Ολυμπιακός υπερτερεί, όμως είναι ένα μόνο παιχνίδι. Εξαρτάται από τους παίκτες το πώς θα παρουσιαστούν και αν θα ακολουθήσουν το πλάνο. Το πιο σημαντικό απ’ όλα όμως είναι να αποδειχτεί ότι ο τελικός είναι μια γιορτή. Να μπορέσει να φύγει ο κόσμος από τα προβλήματα που έχει», δήλωσε αρχικά ο Σάντος.

Τι να περιμένουμε από την Εθνική;
«Να είναι σίγουροι όλοι οι φίλαθλοι ότι η Εθνική πάει στο Euro 2012 για το καλύτερο δυνατό. Οι Έλληνες είναι πάρα πολύ παθιασμένοι με το ποδόσφαιρο και ξέρω ότι οι παίκτες μου θα παρουσιαστούν με αποφασιστικότητα. Έχουμε κάποια προβλήματα αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Η Ελλάδα δεν θα πάει εκεί ούτε για βόλτα ούτε για διακοπές. Έχουμε την πίστη ότι μπορούμε να πάμε καλά. Όσο πιο μακριά πάμε τόσο πιο καλά για εμάς και την Ελλάδα».

Ένα σχόλιο για τους Ερνέστο Βαλβέρδε και Γιώργο Δώνη;
«Είναι ένα από τα θετικά του τελικού, ότι δηλαδή συμμετέχουν δυο από τους καλύτερους τεχνικούς του πρωταθλήματος. Ο Βαλβέρδε βελτίωσε πάρα πολύ με την ποιότητα του και τι αντιλήψεις του τον Ολυμπιακο και το ποδόσφαιρο, ενώ ο Δώνης έχει κάνει εκπληκτικά πράγματα με τον Ατρόμητο, οι δυο σερί τελικοί είναι κάτι το μοναδικό για το ρόστερ που έχει στα χέρια του. Γενικότερα πιστεύω ότι το επίπεδο των προπονητών έχει ανέβει πολύ τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα