Παχατουρίδης: «Γράφει ιστορία ο Ατρόμητος»

Την πεποίθηση ότι σε ένα παιχνίδι όπως είναι ο τελικός του Κυπέλλου όλα μπορεί να συμβούν, εξέφρασε ο Ανδρέας Παχατουρίδης, με τον δήμαρχο Περιστερίου να επισημαίνει ότι ο Ατρόμητος γράφει ιστορία με τα… κατορθώματά του!

Δηλώσεις στο κανάλι ΟΤΕ tv παραχώρησε πριν την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ανδρέας Παχατουρίδης, μέσω των οποίων φρόντισε να… βγάλει το καπέλο

στον Γιώργο Δώνη και τους ποδοσφαιριστές του για όλα όσα έχουν πετύχει ως τώρα.

Παράλληλα, ο πρώτος πολίτης του Περιστερίου έκανε ειδική μνεία στα όσα πρεσβεύσει ο Ατρόμητος και ευχήθηκε να είναι εκείνος που θα κατακτήσει τελικά το βαρύτιμο τρόπαιο, απέναντι στον Ολυμπιακό!

«Σε ένα τελικό όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο Ατρόμητος γράφει ιστορία τα τελευταία χρόνια. Το να είναι μια ομάδα όπως ο Ατρόμητος στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, σίγουρα λέει πολλά. Ο Ατρόμητος είναι το αθλητικό dna της πόλης, πρεσβεύει τον αθλητισμό και τα ιδεώδη, είναι η ομάδα της καρδιάς μας. Εγώ προσωπικά εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος και αυτός να είναι ο Ατρόμητος», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Παχατουρίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα