ΠΟ Ελασσόνας-Αναγέννηση Καρδίτσας 0-2

Φουλ για άνοδο πάει η Αναγέννηση Καρδίτσας! Η ΑΣΑ πέρασε νικηφόρα από την Ελασσόνα, επικρατώντας 2-0 του ΠΟΕ.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με τα… όλα του, καθώς το γήπεδο ήταν κατάμεστο από 1000 φίλους των γηπεδούχων και περίπου 150 οπαδών της Αναγέννησης. Υπήρχε πάθος κι ένταση στον αγωνιστικό χώρο, όμως σε καμία περίπτωση δεν ξέφυγε η κατάσταση.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Ελασσόνα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες. Ωστόσο, γκολ δεν

σημειώθηκε ως την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, αλλά στο 67’ η Αναγέννηση εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να σκοράρει. Μετά από σέντρα του Μπουντούρη, ο Φαλάγγας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Το γκολ αυτό έφερε την ΑΣΑ σε θέση οδηγού και στο 84’ έγινε το 0-2, μετά από σέντρα του Μυργιώτη και κεφαλιά ψαράκι του Χατζηρίζου.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: Μπαϊμάκης, Αποστολόπουλος, Τζωρμπατζάκης, Αποστόλου Ντουτσαρίδης, Σκλάβος (90’ Μακρής), Μουρατίδης (75’Αλεξανδρής), Χάμος, Αριανούτσος, Καραΐσκος, Ρέτσας (80’ Παγαρλιότας).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Αναστασίου, Φωτιάδης (89’ Γόρδιος), Φαλάγγας (76’ Μυριώτης), Κλάζογλου, Πέτρου, Κούρκουλας, Βράκας, Δημόπουλος (86’ Ντόβας), Μπουντούρης, Χατζηρίζος, Αθανασιάδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα