Ρανιέρι: «Μαζί με τους οπαδούς μας»

Παρά τις διαδοχικές αποτυχίες της Ίντερ στο φετινό Καμπιονάτο, οι οπαδοί της παραμένουν δίπλα της, κάτι που αναγνώρισε ο Κλαούντιο Ρανιέρι.

Σήμερα (10/12), οι «νερατζούρι» υποδέχονται την Φιορεντίνα. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία, όλα τα παιχνίδια της Ίντερ είναι κρίσιμα. Ο προπονητής της, μάλιστα, εστίασε στην βοήθεια που έχουν προσφέρει οι οπαδοί του ιταλικού συλλόγου:

«Όταν τα πράγματα πάνε στραβά, πρέπει να αναζητάς τα θετικά. Χρειαζόμαστε την στήριξη των οπαδών μας, η οποία είναι πολύ σημαντική για εμάς. Πρέπει να έχουμε καλές αποδόσεις στην έδρα μας.

Παρά τις αποτυχίες μας, οι οπαδοί είναι κοντά μας».

Αναφέρθηκε επίσης στις ενδεχόμενες αλλαγές στην τακτική, με την οποία θα προσεγγίζει στο εξής τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «νερατζούρι»

«Ίσως είναι μία καλή δικαιολογία, αλλά η ομάδα γνωρίζει πως να αλλάζει συστήματα. Τα παιδιά δεν μπορούν να κατηγορηθούν, αφού έπαιξαν καλά με την ΤΣΣΚΑ παρά το αρνητικό αποτέλεσμα».

Και κατέληξε στο πάθος που επιδεικνύουν οι παίκτες του:

«Στο γήπεδο διακρίνεις συνεχώς το μαχητικό τους πνεύμα. Όσο συνεχίζεται αυτό, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Αυτή η Ίντερ έχει μέλλον και το έχω πει από την στιγμή που ήρθα».

Keywords
Τυχαία Θέματα