Έστησαν τρία... αγάλματα στην Άρσεναλ

Οι προτομές των Τιερί Ανρί, Τόνι Άνταμς και Χέρμπερτ Τσάμπμαν στήθηκαν έξω από το Emirates Stadium στο πλαίσιο της 125ετίας του συλλόγου.

Στον χώρο βρέθηκε ο επιθετικός των Νιου Γιορκ Ρέντ Μπουλς και πρώην της Άρσεναλ, Ανρί. Αφού ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του, αναφέρθηκε στην παρουσία του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στους «κανονιέρηδες».

Ο Γάλλος στράικερ υποστήριξε ότι ο Φαν Πέρσι υστερεί μονάχα του Λιονέλ Μέσι

και του Κριστιάνο Ρονάλντο. Πρόσθεσε ότι αν συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς και αποφύγει τους τραυματισμούς, τότε θα εξελιχθεί ακόμα περισσότερο.

Από την πλευρά του, ο Αρσέν Βενγκέρ προσπαθεί να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του μακριά από την εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών ενόψει Έβερτον:

«Η ιστορία είναι το ένα κομμάτι. Το άλλο είναι η σημερινή μας αγωνιστική παρουσία, η οποία είναι περισσότερο σημαντική. Δίνουμε μάχες επιβίωσης κάθε εβδομάδα στην Premier League. Έχουμε ακόμα αρκετό δρόμο να καλύψουμε. Αύριο (σ.σ. σήμερα, 10/12) πρέπει να αποδώσουμε».

Πέρα από τον Ανρί, οι τιμές στους Άνταμς και Τσάμπμαν είναι ιδιαίτερα συμβολικές. Άλλωστε ο πρώτος ήταν επί σειρά ετών αρχηγός των «κανονιέρηδων» και ο δεύτερος μυθικός προπονητής της Άρσεναλ από το 1925 μέχρι το 1934.

Keywords
Τυχαία Θέματα