Πρόβλημα με μια ενδεκάδα παικτών στον ΟΦΗ

Εμπλοκή προέκυψε την Τρίτη (22/5) με έντεκα πρώην παίκτες του ΟΦΗ που εκπροσωπεί ο Κίμωνας Ευαγγελάτος, αν και η ΠΑΕ θεωρούσε πως υπήρχε συμφωνία.

Τη Δευτέρα υπήρξε προφορική συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές, καθώς αποδέχθηκαν την πρόταση της διοικούσας επιτροπής να πάρουν τα χρήματά τους μέσω της εκχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της νέας περιόδου. Ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν την Τρίτη, καθώς τα 1.200.000 ευρώ από τα 1.700.000

ευρώ που έχει να λαμβάνειν του χρόνου ο Ηρακλειώτικος σύλλογος από τα τηλεοπτικά είναι ήδη δεσμευμένα. Αυτό διαπιστώθηκε από το επίσημο χαρτί που ζήτησε από τη SuperLeague ο νομικός εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών.

Αυτό σημαίνει πως απομένουν μόνο 500.000 ευρώ ελεύθερα για τους έντεκα παίκτες. Όμως το ποσό που απαιτείται για να εξοφληθούν οι Παναγιώτης Μπαρτζώκας, Φραντς Μπερτίν, Γιώργος Κατσικογιάννης, Κώστας Κιάσσος, Ιβάν Ρούσεφ, Ανέστης Αγρίτης, Αλέξανδρος Κασμερίδης, Κώστας Σταυρακάκης, Μανόλης Ψωμάς, Αντώνης Νατσούρας και Στέλιος Σφακιανάκης είναι κάπως μεγαλύτερο.

Συνολικά το ποσό ανέρχεται περίπου στα 750.000 ευρώ, με την διοίκηση του ΟΦΗ να προτείνει στους παραπάνω παίκτες και την εκχώρηση ενός μέρους από τα χρήματα του ΟΠΑΠ ή από τους βαθμούς που θα συγκεντρώσει την καινούργια σεζόν για να καλυφθεί η διαφορά.

Τη Δευτέρα το απόγευμα ήταν προγραμματισμένη η εκδίκαση της υπόθεσης των παικτών που έχουν κερδίσει την προσφυγή και το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ τους έχει επιδικάσει ένα ποσό που πρέπει να λαμβάνουν κάθε μήνα από την ΠΑΕ μέχρι να εξοφληθούν.

Ο ΟΦΗ αναμένεται να ζητήσει αναβολή της υπόθεσης, στην οποία θα συναινέσει η πλευρά των ποδοσφαιριστών, προκειμένου να βρεθεί λύση.

Keywords
Τυχαία Θέματα