Άντριτς: «Σκοπός μας να βρισκόμαστε σε κάθε διοργάνωση»

Ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας πόλο ανδρών, Ντράγκαν Άντριτς, μίλησε για τη συμμετοχή της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Απευθυνόμενος στους σπουδαστές του ΚΑΡ είπε για τον στόχο της ελληνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς : «Τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε παρουσία σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Πιο σημαντικό για εμάς ήταν να δουλέψουμε σκληρά και να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Σκοπός μας είναι να βρισκόμαστε σε κάθε διοργάνωση.

Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό που πήραμε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μέσω του προολυμπιακού τουρνουά που έγινε στον Καναδά. Αυτή ήταν η πρώτη εμπειρία από κάτι τέτοιο για μένα. Ήταν δύσκολο κυρίως όσον αφορά στη ψυχολογία μας, υπήρχε πολύ πίεση.

Τώρα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, έχουμε 1,5 μήνα για να προετοιμαστούμε. Στόχος μας είναι η τρίτη ή η τέταρτη θέση. Πρέπει να κερδίσουμε το Καζακστάν και την Αυστραλία, για να περάσουμε μετά στα χιαστί παιχνίδια, τα οποία θα βλέπουμε κάθε ένα ξεχωριστά.

Για μένα πολύ σημαντικό είναι να παίζουμε καλά, να δείχνουμε πως βελτιωνόμαστε. Σχετικά με τις ομάδες του ομίλου μας, με την Ισπανία είμαστε κοντά, άρα θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Η Ιταλία και η Κροατία στα χαρτιά είναι καλύτερες από εμάς».

Για τις επιτυχίες του γυναικείου πόλο: «Στο γυναικείο πόλο, οι ακαδημίες δουλεύουν καλύτερα. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο έχουν μέλλον. Ωστόσο, και η αντρική ομάδα είναι καλή και έχει μέλλον».

Keywords
Τυχαία Θέματα