Πρίφτης: «Θέλω να μείνω στην Καβάλα»

Όλη την… Καβάλα, από τα μέλη της ομάδας μέχρι και τους φιλάθλους, ευχαρίστησε θερμά ο Δημήτρης Πρίφτης.

Ο 43χρονος τεχνικός παραδέχθηκε πως οι «Αργοναύτες» αποτελούν πλέον την οικογένειά του κι εξέφρασε τη διάθεσή του να διατηρήσει το πόστο του στην άκρη του πάγκου: «Στην πόλη, την ομάδα, κλείνω σήμερα (20/04) παρουσία δύο χρόνων. Χωρίς αυτό να προδικάζει κάτι για το μέλλον, μια και δεν είναι της παρούσης στιγμής, έχω να πω ότι θα την έχω πάντα στην καρδιά μου. Η Καβάλα

είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου. Ξεκαθαρίζω πως η δική μου διάθεση είναι να μείνω, όμως αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εμένα και όπως είπα δεν είναι να το συζητήσουμε αυτή τη χρονική στιγμή. Χρόνο θα έχουμε, θα μείνω άλλο ένα μήνα στην Καβάλα».

Για το δεύτερο προημιτελικό αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου δεν θέλησε να πει κάτι, παρά μόνο να συγχαρεί τους νησιώτες για την είσοδό τους στα ημιτελικά: «Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για την πρόκρισή του στην 4άδα».

Αντίθετα, είχε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Καβαλιώτες: «Στον άνθρωπο που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην καριέρα μου, τον κ. Παπακωνσταντίνου, που με εμπιστεύτηκε ως πρώτο προπονητή, έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ έχω να πω σε όλο το επιτελείο της ομάδας, που ήμασταν μαζί και μοιραζόμασταν τα πάντα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο της Καβάλας, για το ήθος και τον πολιτισμό που επέδειξε και μακάρι όπου πάω στο μέλλον να συναντώ ανάλογο κόσμο. Αφήνω τελευταίους τους παίκτες μου, με τους οποίους κάποια στιγμή η σχέση μας είχε ξεφύγει από την τυπική σχέση προπονητή και παίκτη. Ήμουν μακριά από την οικογένειά μου δύο χρόνια κι αυτοί είναι η οικογένειά μου. Έζησα μαζί τους μοναδικές στιγμές και μοιραστήκαμε χαρές και λύπες».

Keywords
Τυχαία Θέματα