Στεφανίδης: «Ανατριχιάσαμε με την ατμόσφαιρα»

Φινάλε στη φετινή αγωνιστική σεζόν δόθηκε σήμερα (20/04) για την Καβάλα, που ηττήθηκε από τον Κολοσσό Ρόδου και αποκλείστηκε από τα ημιτελικά.

Παρά την ήττα τους στο ΔΑΚ Καλαμίτσας οι «Αργοναύτες» γνώρισαν την αποθέωση από τους φιλάθλους τους κι αυτή ήταν η καλύτερη ανταμοιβή τους για την προσπάθειά τους σύμφωνα με το Χριστόφορο Στεφανίδη: «Τα τελευταία 25 δευτερόλεπτα του αγώνα, οπότε όλο το γήπεδο ήταν όρθιο και μας χειροκροτούσε, πιστέψτε με πως ήταν για εμάς τους παίκτες, αφού το συζητήσαμε μετά το τέλος του αγώνα

στα αποδυτήρια, η ανταμοιβή μας για όλη την κούραση, τον πόνο, την προσπάθεια που κάναμε όλη τη χρονιά. Κι εγώ και οι συμπαίκτες μου ανατριχιάσαμε με την ατμόσφαιρα». Είπε ακόμα…

Για τους φιλάθλους της Καβάλας: «Ευχαριστούμε από την καρδιά μας όλους όσοι όλη τη χρονιά ήρθαν στην Καλαμίτσα, όλους όσοι ήθελαν και δεν μπορούσαν για διάφορους λόγους και όλους εσάς που σηκώσατε ένα τείχος γύρω μας όταν ήμασταν ευάλωτοι και σας χρειαζόμασταν».

Για τον Κολοσσό Ρόδου, που κέρδισε σήμερα (20/04) στην Καλαμίτσα: «Συγχαρητήρια στον Κολοσσό, κέρδισε άξια, αν κι εμείς πιστεύω μία νίκη μπορούσαμε να την κάνουμε στη σειρά».

Για τον απολογισμό της φετινής χρονιάς: «Τελειώνουμε τη σεζόν με ψηλά το κεφάλι. Αυτό που έκανε φέτος η ομάδα ήταν φοβερό. Όχι απλώς γιατί βγήκαμε 6οι, αλλά για τη συναδελφικότητα και το υπέροχο κλίμα που είχαμε στα αποδυτήρια. Η ομάδα έξυσε το ταβάνι».

Keywords
Τυχαία Θέματα