Σισέ: «Φέρθηκα ηλίθια»!

Καμία δικαιολογία δεν έψαξε ο Τζιμπρίλ Σισέ για τις δύο κόκκινες κάρτες που έχει δεχθεί με τη φανέλα της ΚΠΡ, τονίζοντας πως μοναδικός υπεύθυνος για τις «ηλίθιες» (όπως παραδέχθηκε) αντιδράσεις του, είναι o ίδιος.

«Είχα δύο ηλίθιες αντιδράσεις και μου έχουν κοστίσει 7 παιχνίδια ως τώρα. Είναι απογοητευτικό για τον προπονητή, την ομάδα, τους φιλάθλους, ακόμα και για μένα που δεν μπορούσα να προσφέρω. Ήταν πάνω στην ένταση της στιγμής και αντέδρασα εντελώς λάθος. Είναι αδιανόητο να αρπάζεις αντιπάλους σου από το λαιμό

ή το πρόσωπο. Υπάρχουν κανόνες», τόνισε αρχικά ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού στον βρετανικό Τύπο, συμπληρώνοντας:

«Δεν ψάχνω για δικαιολογίες, απλώς παραμένω ήρεμος και το αφήνω πίσω μου. Άξιζα 100% τις κόκκινες κάρτες που δέχθηκα και καταλαβαίνω πως ο Μαρκ Χιουζ δεν ήταν χαρούμενος μαζί μου. Μας έχουν απομείνει 4 παιχνίδια και ξέρω τι πρέπει να κάνω. Περίμενα πολύ καιρό για να αγωνιστώ ξανά και είμαι πλέον έτοιμος».

Υπενθυμίζεται πως ο Σισέ πήρε μεταγραφή στους «Hoops» τον Ιανουάριο, ωστόσο πρόλαβε και αποβλήθηκε στους αγώνες με Γουλβς και Σάντερλαντ, ενώ αφού έχασε συνολικά εφτά ματς λόγω τιμωρίας, είναι έτοιμος να βοηθήσει τους συμπαίκτες του στην προσπάθεια που κάνουν να εξασφαλίσουν την παραμονή στην Πρέμιερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα