Περίπατος 5-0 του Αστέρα στον Κορυδαλλό

Ένα ημίχρονο κράτησε η αντίσταση της Προοδευτικής απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες φόρτσαραν στο δεύτερο μέρος και με 5 γκολ σε διάστημα 20 λεπτών, κέρδισαν 5-0 στον Κορυδαλλό και πήραν την πρόκριση για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Αστέρας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στα δύο πρώτα λεπτά έχασαν δύο καλές ευκαιρίες, τη μία με τον Μπρέσκα και την άλλη με τον Ράγιος.

Παρά το καλό ξεκίνημα, η συνέχεια

δεν ήταν ανάλογη. Ο ρυθμός έπεσε, ο Αστέρας είχε την υπεροχή, χωρίς ωστόσο να είναι απειλητικός, με την Προοδευτική να ρίχνει μεγάλο βάρος στην άμυνα.

Η ομάδα της Τρίπολης ανέβασε την απόδοσή της στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να πετύχει ένα γκολ στις ευκαιρίες των Μπακασέτα και Μπρέσκα.

Με διάθεση να τελειώσει το παιχνίδι μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας. Η ομάδα της Τρίπολης μπήκε φορτσάτη στο γήπεδο και στο 50' έδειξε τις άγριες διαθέσεις της, με το σουτ του Μπρέσκα που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μπαντίκος.

Ο χορός των τερμάτων για τον Αστέρα άνοιξε στο 66' με τον Σολάκη, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή στις αρχές του δευτέρου μέρους. Μάλιστα, ο έμπειρος επιθετικός ήταν αυτός που οδήγησε την ομάδα του στην εύκολη πρόκριση.

Το 2-0 για τους φιλοξενούμενους έγινε στο 72' με τον Μπρέσκα, ενώ στο 76' ο Σολάκης και πάλι έκανε το 3-0. Ο Αστέρας συνέχισε με την ίδια φόρα και στα επόμενα λεπτά, φτάνοντας σε άλλα δύο γκολ.

Στο 78' ο Ράγιος με σουτ έκανε το 4-0, ενώ το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 86' ο Αρσενίεβιτς με πέναλτι που κέρδισε ο Σολάκης από τον Παπανικόλα. Μάλιστα σε αυτήν τη φάση ο κεντρικός αμυντικός της Προοδευτικής αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Θυμηθείτε LIVE λεπτό προς λεπτό από Onsports την εξέλιξη του αγώνα, πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα