Η συνέντευξη Τύπου του Άρη

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης παραθέτει συνέντευξη Τύπου όπου αναλύεται η κατάσταση της ομάδας της Θεσσαλονίκης από τους ανθρώπους που έχουν στα χέρια τους τις τύχες του συλλόγου.

{textlink02}

Το λόγο έχει πάρει από την αρχή ο Θανάσης Αθανασιάδης, πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης.

«Έχουμε σκοπό να καταδείξουμε στον κόσμο της ομάδας, την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί

σήμερα και θα αναφερθούμε σε θέματα τα οποία επηρεάζουν την καθημερινότητα του Συλλόγου. Προηγήθηκε η συνέντευξη Τύπου του Φορέα που αναφέρθηκε σε οικονομικά δεδομένα της ομάδας.

Μια περίοδος που διανύουμε που ξεκίνησε υπό δύσκολες προϋποθέσεις με το σκάνδαλο των στημένων αγώνων, που επηρέασε όλο το φάσμα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση, δημιούργησαν ένα αρνητικό αντίκτυπο στην πορεία της ομάδας

Είχαμε μείωση στα διαρκείας 35% κάτι που πρακτικά αναλύεται σε μια απώλεια εσόδων 500.000 ευρώ. Απώλεια της κεντρικής χορηγίας του ΟΠΑΠ κάτι που στερεί από την ομάδα έσοδα περίπου 500.00 ευρώ, η ανυπαρξία χορηγού αναγκάζει τη διοργανώτρια για να καλύψει τα έξοδα να παρακρατεί από τις ομάδες σημαντικότατα ποσά και στη δική μας περίπτωση απώλεια 350.000 ευρώ. Υπήρχε μια οπισθοχώρηση στα διαφημιστικά έσοδα. Σε σχέση με πέρυσι ένα επίπεδο 550.000 ευρώ επιπλέον η συνεισφορά στα ‘έσοδα από τα μεμονωμένα εισιτήρια όπου είχαμε υπάρχει μεγάλη αποκόλληση σε σχέση με πέρυσι της τάξεως των 300.000 ευρώ. Αν υπολογίσουμε για διάφορους λόγους, πως υπάρχει καθυστέρηση στην είσπραξη εσόδων 750.000 ευρώ και μέσα σε αυτό το διάστημα, υποχρεώσεις της εταιρίας στο ελληνικό δημόσιο το τελευταίο εξάμηνο 1.700.000 συν την καταβολή οφειλομένων σε ασφαλιστικούς οργανισμούς.

Αν τα υπολογίζουμε βλέπουμε που έχει φτάσει τα έσοδα και πόσο δύσκολη είναι η προσπάθεια της ομάδας. Και αντί να υπάρχει μια συσπείρωση και ανταπόκριση αντιθέτως βλέπουμε μια καθημερινή προσπάθεια από μέσα που υποτίθεται ότι πρόσκεινται στον Άρη, μια αρνητική κριτική χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τις συνθήκες που επικρατούν.

Ένα γεγονός το οποίο επιφέρει μόνο αρνητικά αποτελέσματα και δημιουργεί ένα αρνητικό κλίμα.

Το θέμα δεν είναι προσωπικό, αλλά με τέτοια τακτική ζημιωμένος βγαίνει μόνο ο σύλλογος. Αντί να υπάρχει συσπείρωση υπάρχει μια διάσταση απόψεων και ένα διχασμό, που μπορεί να έχει αρνητικά αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον. Αυτό το κλίμα το εισπράττει η ομάδα και έχει αντίκτυπο στα αποτελέσματα της ομάδας. Στα τόσα χρόνια που παρακολουθώ τα κοινά δεν έχω ξαναδεί τέτοια αντιπολιτευτική πολιτική με τέτοια σφοδρότητα που δεν πλήττει κανένα από το συμβούλιο αλλά βλάπτει το σύλλογο και μόνο.

Αναφερόμενοι στο αγωνιστικό, από τον περασμένο Μάιο η ομάδα κινήθηκε στο σχεδιασμό, βάσει των εισηγήσεων του κ. Τσιώλη που αφορούσαν πρώτα το κομμάτι των αποδεσμεύσεων. Αποχώρησαν οι παίκτες που είχαν υποδειχτεί πλην μιας δύο περιπτώσεων που κατέστει ανέφικτη, αυτή η αποχώρηση με συνέπεια να παραμείνουν και να δημιουργήσουν πρόβλημα στον αριθμό των παικτών

Στο θέμα μεταγραφών και ανα

Keywords
Τυχαία Θέματα