Πάρτι της Γκλάντμπαχ με Βέρντερ

Στην 2η θέση της βαθμολογίας ανέβηκε η Γκλάντμπαχ μετά τη νίκη της με 5-0 απέναντι στην Βέρντερ Βρέμης. Επίδειξη δύναμης από Σάλκε, 4-0 την Νυρεμβέργη.


Μία από τις χειρότερες της εμφανίσεις στο γερμανικό πρωτάθλημα έκανε η Βέρντερ Βρέμης στο «Μπορούσια Παρκ», όπου διαλύθηκε με 5-0 από την Γκλάντμπαχ.

Η άσχημη εμφάνιση πήρε… μαζί της και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος αποβλήθηκε για τους «πράσινους» στο 76’ με δεύτερη κίτρινη

κάρτα, την ώρα που το σκορ ήταν ήδη στο 5-0.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τα «πουλάρια» ήταν ο Μάρκο Ρέους που σημείωσε χατ-τρικ (23’, 38’, 51’), με τον Χέρμαν νωρίτερα (16’) να έχει δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Αράνγκο στο 53’.

Στις καλές εμφανίσεις επέστρεψε η Σάλκε η οποία απέναντι στην Νυρεμβέργη δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα στην «Φέλτινς Αρένα» και επικράτησε 4-0.

Ο Χούντελααρ στο 13’ άνοιξε το σκορ για τους «μπλε», με τον Ραούλ στο 39’ να κάνει το 2-0 και να καθαρίζει ουσιαστικά το παιχνίδι. Ο Ολλανδός επιθετικός στο 66’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, με τον Χόλτμπι να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 84’.

Μετά από τρία συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα, η Βόλφσμπουργκ επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις επικρατώντας εύκολα με 4-1 του Αννόβερου.

Ο Σαλιχάμιζιτς μπορεί να μην φημίζεται για το σκοράρισμά του, ωστόσο πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του (22’, 36’), βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη.

Ο Σουλτς όμως μείωσε στο 43’ σε 2-1. Ο Κρις έκανε το 3-1 για τους γηπεδούχους στο 56’, με τον Για Κόναν να αποβάλλεται δύο λεπτά αργότερα και να κάνει εύκολο το έργο των γηπεδούχων που έφτασαν και στο 4-1 με τέρμα του Μάντλουνγκ.

Τέλος η Χέρτα αυτοκτόνησε απέναντι στην Φράιμπουργκ και παρά του ότι στο ημίχρονο ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0, εντέλει ισοφαρίστηκε σε 2-2. Ο Ράμος στο 20' και ο Νιμάιερ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους πρωτευουσιάνους, με τον Ρέισινγκερ να μειώνει στο 61' και τον ίδιο παίκτη στο 95' να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα