Το ρίχνουν έξω στον Πορφύρα!

Μουσική βραδιά διοργανώνει την Παρασκευή 09/12 ο Πορφύρας, σε γνωστό μεζεδοπωλείο της Ακτής Θεμιστοκλέους στη Φρεαττύδα.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στο «Ημεροβίγλι» και οι διοικούντες καλούν όλους τους φίλους της ομάδας να δώσουν το παρών, αφενός για να περάσουν στιγμές χαλάρωσης με φίλους και μέλη του Πορφύρα και αφετέρου για να ενισχύσουν οικονομικά τα ταμεία του συλλόγου.

Η ανακοίνωση: «Το βράδυ της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου δίδεται η ετήσια μουσική εκδήλωση του ΑΟΦ Πορφύρας. Η εκδήλωση θα γίνει στο μουσικό μεζεδοπωλείο «Ημεροβίγλι» (Ακτή Θεμιστοκλέους 56, Φρεαττύδα).

Θα διασκεδάσουμε και θα τραγουδήσουμε μαζί με ζωντανή μουσική. Τιμή συμμετοχής: 25 ευρώ. Στην τιμή περιλαμβάνεται πλήρες μενού με ορεκτικά, κυρίως πιάτο και γλυκό. Επίσης, περιλαμβάνεται απεριόριστη κατανάλωση κρασιού άσπρου και κόκκινου, αναψυκτικών, σόδας και εμφιαλωμένου νερού.

Είμαστε βέβαιοι ότι προσφέρουμε στα μέλη και στους φίλους του ΑΟΦ Πορφύρας μια προσιτή και πολύ καλή ευκαιρία γλεντιού και διασκέδασης, τόσο απαραίτητης στις γκρίζες μέρες μας, ανάμεσα σε γνωστά και οικεία πρόσωπα. Ανάμεσα στον κόσμο του Πορφύρα. Πάρτε τους φίλους σας και ελάτε να διασκεδάσουμε μαζί. Σας περιμένουμε! Πληροφορίες-κρατήσεις:

Στα γραφεία του ομίλου: 2104181780
Στέφανος Τσιριγωτάκης: 6944244677».

Keywords
Τυχαία Θέματα