Σκοράρουν και οι δύο στο Φάληρο

Χαίρετε, κύριοι. Το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναίκός θα μας απασχολήσει (και) στοιχηματικά, με την ελληνική εταιρεία (όπως ασφαλώς και όλες τις υπόλοιπες του κόσμου) να το προσφέρουν σε μονό αποδεκτό.

Καταρχάς, να σημειώσουμε ότι σε όλες τις εταιρείες έχει πάρει ακρετό τζίρο πάνω του ο "1" του Ολυμπιακού, που στον ΟΠΑΠ

υποχώρησε στο 1,85. Προσωπικά αξιολογώ ως ιδιαίτερα μικρή την απόδοση, συνεπώς και να ήθελα, πλέον δεν πρόκειται να μπω καν σε διαδικασία επιλογής του συγκεκριμένου σημείου. Αυτή η τάση προς τον "1", πάντως, βολεύει όλους, όσοι "βλέπουν" το ζύγι να γέρνει προς τα δεξία, προς το Χ2.

Από το ντέρμπι σε στρέιτ δελτίο πιστεύω πως αξίζει να επιλέξουμε το over 2,5 γκολ (1,75 στον ΟΠΑΠ), περιμένοντας παράλληλα γκολ και από τις δύο πλευρές (1,65).

Στα ειδικά στοιχήματα τώρα και σε ό,τι αφορά τον πιθανό πρώτο σκόρερ του ματς (ή σκόρερ σε οποιοδήποτε σημείο - δεν προσφέρεται αυτή η επιλογή στην ελληνική εταιρεία) θεωρώ πως αξίζει το ρίσκο στους Κουίνσι (12,000 από πλευράς Παναθηναϊκού και Φουστέρ (10,00) από τον Ολυμπιακό.

Από τα υπόλοιπα ματς του προγράμματος, έχω επιλέξει μια τετράδα. Το "2" της Τβέντε στην έδρα της Χέρακλες, το "2" της Γάνδης στην Κορτράικ, το over στο Νάπολι - Λάτσιο και το GG στο Μονπελιέ - Μαρσέιγ.

Keywords
Τυχαία Θέματα