Παρουσιάζεται ο Ηρακλής ενόψει της απόφασης

Τη Δευτέρα (10/10) θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή, δείχνοντας την αισιοδοξία του «γηραιού» για θετική έκβαση στη συμμετοχή του στην Α1.

Την Δευτέρα (10/10) στις 2 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τροπαίων στα γραφεία του Γυμναστικού Συλλόγου η επίσημη παρουσίαση της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή, ενόψει των

υποχρεώσεων της στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Το πρώτο παιχνίδι στην κορυφαία διοργάνωση θα διεξαχθεί στις 19/10 με αντίπαλο την Νόλικο Μαασέικ και άπαντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον νέο Ηρακλή, λίγες μέρες πριν την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα.

Μετά την επίσημη παρουσίαση θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου του προπονητή Σωτήρη Δρίκου, του αρχηγού Κώστα Προύσαλη και στελεχών της διοίκησης.

Η πρωτοβουλία αυτή των ανθρώπων του Ηρακλή δηλώνει την αισιοδοξία τους για θετική έκβαση στην υπόθεση με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (για να δείτε λεπτομέρειες πατήστε εδώ: Άδεια για επτά, νέα αναμονή για Ηρακλή) και πως θα καταφέρει τελικά να πάρει το πιστοποιητικό συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα την ερχόμενη Τρίτη (11/10). Και αυτό, γιατί ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Θεόφιλος Κολύμπατζης είχε δηλώσει πως εάν ο Ηρακλής δεν λάβει μέρος στο ελληνικό πρωτάθλημα, τότε θα αποσυρθεί και από το Τσάμπιονς Λιγκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα