Παπαδήμος: «Μας στοίχισαν απειρία, ψυχολογία»

Στην απειρία και την ψυχολογία της ομάδας του επέδωσε την ήττα από τον Απεραντιακό, ο Βασίλης Παπαδήμος.

Ο προπονητής της Φραγκίστας έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας του για την εμφάνιση, τονίζοντας παράλληλα πως το «συγκρότημά» του θα προσπαθήσει να συνέλθει στα επόμενα παιχνίδια.

«Κατ’ αρχάς συγχαρητήρια στην ομάδα της Βαλαώρας για την εμφάνιση

της, όπως και στους δικούς μου παίχτες. Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, προσπαθήσαμε, κάναμε κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο», ήταν το πρώτο σχόλιο του Βασίλη Παπαδήμου.

Και συνέχισε: «Προσπαθήσαμε να συνέλθουμε από το γκολ, που δεχτήκαμε, ισοφαρίσαμε και είχαμε και κάποιες ευκαιρίες στην επανάληψη να προηγηθούμε. Λόγω μιας αναγκαστικής αλλαγής στο 75΄, όλα ήρθαν «τούμπα». Είχαμε πρόβλημα από την αριστερή πλευρά, βάλαμε παίκτη κατά συνθήκη. Λίγο η απειρία, λίγο η ψυχολογία, όπως και η εμπειρία των παιχτών του Απεραντιακού συνετέλεσε στο βαρύ σκορ, αν και τα 3 τελευταία γκολ μπήκαν μετά το 86΄».

Όσον αφορά στην συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας, ο Έλληνας προπονητής, ανέφερε: «Εμείς συνεχίζουμε, είμαστε μια νεανική ομάδα, θα προσπαθήσουμε να συνέλθουμε και να κάνουμε ότι καλύτερο στα επόμενα παιχνίδια».

 

Keywords
Τυχαία Θέματα