Στους «16» η Ντόρτμουντ

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, επικράτησε με 2-0 της Δυναμό Δρέσδης παίρνοντας τη πρόκριση στους «16» του κυπέλλου.

Εύκολο έργο είχε η Ντόρτμουντ για την φάση των «32» του κυπέλλου Γερμανίας. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού επικράτησε 2-0 της Δυναμό Δρέσδης στο «Σίγκναλ Ίντουνα Παρκ»

και πήρε την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Λεβαντόφσκι έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, με τον Γκέτσε να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 65’.

Στα άλλα παιχνίδια η Χόφενχαϊμ επικράτησε 2-1 της Κολωνίας και πήρε την πρόκριση, ενώ η Γκρόιτερ Φιρτ είχε εύκολο έργο επικρατώντας 4-0 της Πάντεμπορν.

Στα πέναλτι γλίτωσε την έκπληξη η Γκλάντμπαχ η οποία επικράτησε με 4-3 της Χέντενχαϊμ. Η Μπόχουμ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Ουντερχάχινγκ και την διέλυσε με 4-1. Η Φορτούνα Ντίσελντορφ επικράτησε άνετα με 3-0 της Μόναχο 1860. Η Άουγκσμπουργκ πήρε με την σειρά της την πρόκριση μετά τη νίκη της με 1-0 απέναντι στην Λειψία.

Τέλος στην παράταση γλίτωσε το Αμβούργο απέναντι στην Τριέρ, καθώς κατάφερε να επικρατήσει 2-1, με τέρμα του Αογκό στο 110'.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Λάνγκερακ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Χιούμελς, Σμέλτσερ, Μπέντερ, Κελ, Γκέτσε, Καγκάβα (72’ Μπάριος), Γκρόσγκροϊτς (61’ Πέρισιτς), Λεβαντόφσκι

Ουντερχάκινγκ - Μπόχουμ 1-4
Φορτούνα Ντ. - Μόναχο 1860 3-0
Γκρόιτερ Φιρτ - Πάντερμπορν 4-0
Ντόρτμουντ - Δ. Δρέσδης 2-0
Τρίερ - Αμβούργο 1-1 (1-2 π)
Χόφενχαϊμ - Κολωνία 2-1

Την τέταρτη γίνονται οι εξής αναμετρήσεις:

Αννόβερο - Μάιντς
Έσεν - Χέρτα
Καρλσρούη - Σάλκε
Κιέλ - Ντούισμπουργκ
Άιντραχτ - Καϊσερσλάουτερ
Άουε - Νυρεμβέργη
Στουτγκάρδη - Φρανφκούρτη
Μπάγερν Μονάχου - Ίνγκλοσταντ

Keywords
Τυχαία Θέματα