Παναθηναϊκός, ο εξάστερος (videos+photos)

Μια δύσκολη, αλλά απόλυτα επιτυχημένη χρονιά ήταν το 2011 για τον Παναθηναϊκό. Σάρωσαν τους τίτλους οι «πράσινοι».

Βαρέθηκαν να φθάνουν σε διακρίσεις ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και οι παίκτες του την περσινή σεζόν! Ο Παναθηναϊκός πάτησε στην κορυφή της Ευρώπης, κατακτώντας για έκτη φορά τον τίτλο της Ευρωλίγκας, ενώ αναδείχθηκε για 32η φορά στην ιστορία του πρωταθλητής Ελλάδας.

Σε μια χρονιά με πολλά προβλήματα

και αμφισβήτηση, οι «πράσινοι» έκαναν την απόλυτη ανατροπή. Πέρασαν με μειονέκτημα έδρας την «οικοδέσποινα» του περσινού Φάιναλ Φορ Μπαρτσελόνα και «καθάρισαν» Σιένα και Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Βαρκελώνη, για να ράψουν στη φανέλα τους το έκτο ευρωπαϊκό αστέρι. Εντός των ελληνικών συνόρων επίσης μπήκαν με μειονέκτημα έδρας στους τελικούς με τον αντίπαλο τον Ολυμπιακό, για να πανηγυρίσουν τελικά στο ΟΑΚΑ, μπροστά στο κοινό τους, τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ουκ ολίγες και οι προσωπικές διακρίσεις για τα μέλη του Παναθηναϊκού εν έτει 2011. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής σε Ελλάδα και Ευρώπη και ο Δημήτρης Διαμαντίδης έκανε όλο τον κόσμο να παραμιλάει, καθώς ψηφίστηκε MVP της κανονικής διάρκειας της Ευρωλίγκα, του Φάιναλ Φορ και της Α1, μέλος της καλύτερης πεντάδας της Ευρωλίγκας και του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς και κορυφαίος αμυντικός εντός και εκτός ελληνικών συνόρων. Ο Μάικ Μπατίστ βρέθηκε στην κορυφαία πεντάδα τόσο της Ευρωλίγκας όσο και της Α1, ενώ οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος ψηφίστηκαν ως οι κορυφαίοι παράγοντες της Ευρώπης.

Το Onsports ήταν πιστό στο ραντεβού της κορυφαίας ελληνικής ομάδας με μια ακόμα ιστορική στιγμή και με 10ήμερη αποστολή στη Βαρκελώνη, με ζωντανές εκπομπές και πλούσια θεματολογία, κάλυψε με κάθε λεπτομέρεια την κατάκτηση του έκτου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Παναθηναϊκού. Θυμηθείτε μέσα από τη σχετική ενότητα του Onsports το πώς οι «πράσινοι» έφτασαν και πάλι στην κορυφή της Ευρώπης.

 

{youtube}QbetX5gNbps{/youtube}

{youtube}QuJkykzD2ew{/youtube}

{youtube}bRqrOY6uGCs{/youtube}

{youtube}1a7m347qJ4c{/youtube}

{youtube}TcNJ5IciqwA{/youtube}

{youtube}LVbq067IfiQ{/youtube}

{youtube}C-3CHvXa_V8{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα