Ολυμπιακός Γυθείου – Βρασιές 4-2

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα του 6ου ομίλου της Δ’ Εθνικής πήρε ο Ολυμπιακός Γυθείου που επικράτησε 4-2 των Βρασιών.

Από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας ξέφυγε ο Ολυμπιακός Γυθείου που επικράτησε 4-2 των Βρασιών για τον 6ο όμιλο της Δ’ Εθνικής. Όλα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο όπου σημειώθηκαν όλα τα γκολ.

Στο 9’ οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα

με τέρμα του Τζενατάκου, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Μάρτιν έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους. Στο 23’ ο Σαμπατάκος ολοκλήρωσε το εντυπωσιακό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους, κάνοντας το 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μπουν και πάλι στο παιχνίδι, καθώς στο 25’ ο Κολλιός μείωσε σε 3-1, με τον Πέτρου με πέναλτι στο 42’ να κάνει το 3-2. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Τζανετάκο στις καθυστερήσεις.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ: Ραγκάκης, Τζαννετάκος (85′ Εμμανουηλίδης), Σούκουλι Ιονίτ, Αναγνωστάκος, Καζιάνης, Πολιτάκος, Βουρελάκος, Μανουσόπουλος, Σούκουλι Μαρτίν (56′ Νάκος), Σαμπατάκος (75′ Πλαγιαννάκος), Πλεμμένος
ΒΡΑΣΙΕΣ: Αφουξενίδης, Κόλλιας, Χαρμπαλής, Μηλιώνης (82′ Αραχωβίτης), Κολλιός, Καλατζής, Κατσούδας, Κορολόγος (λ.τ 25′ Μπακάλης), Σχίζας, Δημάκος, Λέτρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα