Δάφνη Ερυθρών – ΑΟ Κύμης 1-3

Σε ένα δυνατό ματς ο ΑΟ Κύμης πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη με τη Δάφνη Ερυθρών, πετυχαίνοντας τρία τέρματα και παίρνοντας τους τρεις βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 12’ από τους φιλοξενούμενους με τον Γκάτση, ενώ στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 48’, η ομάδα της Βοιωτίας είχε δοκάρι με τον Κουτσοδήμο, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Στο 51’ ο ΑΟ Κύμης διεύρυνε το προβάδισμά του, σημειώνοντας και δεύτερο τέρμα με τον Σαββίδη. Ό,τι δεν κατάφεραν οι γηπεδούχοι στο 56’ με τον Ανέστη, που σημάδεψε το δοκάρι, το πέτυχαν λίγα δευτερόλεπτα αργότερα

με τον Θανέλλα, μειώνοντας το σκορ σε 1-2. Η ομάδα της Κύμης διασφάλισε τη νίκη όταν στο 83’ ο Σαββίδης «ξαναχτύπησε», διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.

ΔΑΦΝΗ ΕΡΥΘΡΩΝ: Λαϊνιώτης, Δερβίσης (46' Κουτσοδήμος Μ.), Κομίνης, Μάγκας, Γκούρλας, Ανέστης, Μακρής, Κουτσοδήμος Δ. (55' Κουτσοδήμος Π.), Θανέλλας (77' Νικολάου), Μήτρου, Τσατσαρώνης

ΑΟ ΚΥΜΗΣ: Παπαδόπουλος, Αναστασίου Β., Μπλατσιώτης, Γεραντώνης, Καλογερόπουλος, Σαββίδης (85' Τσαλιαφγκός), Φωτιάς, Ηλίας, Γεωργουδάκης, Γκάτσης (82' Παριανός), Τσάγκος (71' Κόκος).

Keywords
Τυχαία Θέματα