Οι θέσεις της ΕΣΑΠ στη Γ.Σ. της ΕΟΠΕ

03:47 5/3/2012 - Πηγή: OnSports

Οι θέσεις της λίγκας, όπως εκφράστηκαν στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Καλαμάτα η Γενική Συνέλευση ΕΟΠΕ, στην οποία η ΕΣΑΠ εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο της κ. Παντελή Ταρνατόρο. Ο βασικός άξονας της τοποθέτησης του προέδρου της ΕΣΑΠ ήταν ο ακόλουθος:

1.Εκφράστηκε

η γενικότερη ανησυχία για τον μικρό αριθμό των αθλητών που ασχολούνται με το βόλεϊ και ζήτησε από την Ομοσπονδία στενότερη συνεργασία σε θέματα ανάπτυξης με στόχο να προσελκυθούν περισσότερα παιδιά στο άθλημα

2.Ενημερώθηκε η Ομοσπονδία ότι μέχρι τα τέλη Μαρτίου, θα έχουν κοινοποιηθεί στην ΕΟΠΕ και στις ομάδες της Α2 Ανδρών, οι όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής στη Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-2013.

3.Ζητήθηκε από την ΕΟΠΕ η θετική ανταπόκριση της σε περίπτωση που η Γενική Συνέλευση της ΕΣΑΠ, αποφασίσει να δοθεί wild card σε ομάδα ή ομάδες της περιφέρειας για τη συμμετοχή τους στη Volleyleague.

4.Ζητήθηκε κι έγινε δεκτό από την ΓΣ της ΕΟΠΕ να υπάρξει από κοινού διεκδίκηση για την καταβολή της θεσμοθετημένης επιχορήγησης της περιόδου 2010-2011 (η οποία αφορά πέρα από τις ομάδες της Volleyleague κι αυτές της Α2 Ανδρών Βόλεϊ και Α2 Ανδρών Μπάσκετ)

5.Ζήτηθηκε η ενεργότερη συμμετοχή της ΕΣΑΠ στις Επιτροπές που αφορούν τις Εθνικές ομάδες (Ανδρών, Παίδων, Εφήβων)

6.Η ΕΣΑΠ επανέλαβε τη διάθεση της να στηρίξει με κάθε δυνατή προσπάθεια τις μικρές εθνικές ομάδες, όπως συνέβη πέρσι με την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Παίδων.

7.Ζητήθηκε να καταργηθεί η διάταξη περί χρηματικών ανταλλαγμάτων σε περίπτωση μεταγραφής αθλητή από Ερασιτεχνικό σωματείο σε ΤΑΑ, γιατί έχει καταστεί ανενεργή λόγω των νέων οικονομικών συνθηκών.

8.Τέλος ζητήθηκε από την Ομοσπονδία στενότερη και ουσιαστικότερη συνεργασία σε όλα τα θέματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα