«Εχθρική η διαιτησία του Αναστασίου»

01:51 5/3/2012 - Πηγή: OnSports

Έξαλλοι ήταν οι άνθρωποι της Ακαδημίας Πλαταμώνα με τη διαιτησία του Ηλία Αναστασίου από τη Λάρισα στο ντέρμπι με την Κοζάνη.

Η ομάδα της Πιερίας διαμαρτύρεται για δύο περιπτώσεις πέναλτι που δεν δόθηκαν, ενώ γενικά καταλογίζουν στον ρέφερι εχθρική αντιμετώπιση προς το μέρος της. Γι’ αυτό εξέδωσε η Ακαδημία Πλαταμώνα ανακοίνωση διαμαρτυρίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ακαδημίας:

«Η διοίκηση της Ποδοσφαιρικής

Ακαδημίας Πλαταμώνα θέλει να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά της για την κακή διαιτησία στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα της Κοζάνης, από τον διαιτητή κύριο Αναστασίου Ηλία, ο οποίος θεωρητικά είναι ένας νεαρός και ταλαντούχος διαιτητής, έδειξε ανίκανος να διαχειριστεί σωστά τις κρίσιμες φάσεις. Υπέδειξε ανύπαρκτο πέναλτι σε βάρος της ομάδας μας, ενώ δεν έκανε το ίδιο σε δύο καταφανέστατες περιπτώσεις υπέρ της ομάδας μας, και ανέχτηκε με μεγάλη ευκολία τις καθυστερήσεις των γηπεδούχων, μην κρατώντας μάλιστα το συνολικό χρόνο καθυστερήσεων. Η διαιτησία του κ. Αναστασίου ήταν εχθρική στα όρια της εμπάθειας, γεγονός που μας προκαλεί ποικίλες απορίες.

Το ΔΣ της Ακαδημίας Πλαταμώνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα