Ο Κουντουδιός και η διάψευση

Πληροφορίες θέλουν τον Φάνη Κουντουδιού να απομακρύνεται από τον πάγκο των «πρασίνων», ωστόσο οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό διαψεύδουν κατηγορηματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη έκαναν τις φήμες να οργιάζουν για την αντικατάσταση του προπονητή του Παναθηναϊκού Φάνη Κουντουδιού από τον πάγκο των «πρασίνων».

Ωστόσο, η διοίκηση επενέβη άμεσα και με την ανακοίνωση που εξέδωσε,

διαψεύδει την απομάκρυνση του τεχνικού από τον την τεχνική ηγεσία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο διαψεύδει κατηγορηματικά τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας περί απομάκρυνσης του προπονητή μας, Φάνη Κουντουδιού, όπως αναρτήθηκαν και αναπαράχθηκαν από ηλεκτρονικές ιστοσελίδες, οι οποίες ουδέποτε επικοινώνησαν με το Σύλλογο για να διασταυρώσουν την «όποια» πληροφορία.

Γεγονός που γεννά ερωτήματα για το από πού και από ποιους τροφοδοτούνται τέτοιου είδους «ειδήσεις», οι οποίες μοναδικό στόχο έχουν να βλάψουν την ομάδα μας και να δημιουργήσουν αναταραχή στο εσωτερικό της πριν από κρίσιμες αναμετρήσεις.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο δεν κάνει τη χάρη σε ΚΑΝΕΝΑΝ επίδοξο «πληροφοριοδότη»! Ο Παναθηναϊκός Α.Ο στηρίζει τον Φάνη Κουντουδιό και τον εμπιστεύεται, όπως εμπιστεύεται και αναγνωρίζει όλη την προσπάθεια της ομάδας πόλο του Συλλόγου».

Keywords
Τυχαία Θέματα