«Ηρακλειδέας ο Τσακαλίδης»

Ο πατέρας του διαιτητή Ισαάκ Τσακαλίδη, Δημήτρης, που διέκοψε τον αγώνα του Ηρακλή την Κυριακή (13/11) στο Καυτανζόγλειο, τόνισε πως ο γιος του δεν είχε πρόθεση να βλάψει την ομάδα.

«Δεν ήταν στην πρόθεσή του γιου μου να κάνει διακοπή, είμαστε Ηρακληδείς όλη η οικογένεια. Το παιδί μου δεν είχε καμία πρόθεση, είναι διαιτητής και θα πρέπει να παίζει 50-50. Το παιχνίδι πήγαινε για προσωρινή διακοπή. Του επιτέθηκαν αλλά οι αρχές προσπάθησαν να τον προστατέψουν.

Δεν έχει χτυπηθεί σοβαρά ευτυχώς. Μετά από αυτή την εξέλιξη ήρθε η διακοπή», τόνισε ο πατέρας του διαιτητή στο «Αθλητικό Μετρόπολις».

Η αλήθεια είναι, πως η οικογένεια Τσακαλίδη έχει σχέση με τον Ηρακλή, καθώς ο μικρός αδερφός του διαιτητή Ισαάκ, Αλέξανδρος αγωνιζόταν οκτώ χρόνια στις ακαδημίες του «Γηραιού», μέχρι το 2009. Στόχος του ρέφερι ήταν να κατέβει το επίμαχο πανό, ή τουλάχιστον να καλυφθεί το όνομα του Σοφοκλή Πιλάβιου. Παρά τις προειδοποιήσεις του αυτό δεν έγινε, ενώ στη συνέχεια εισέβαλαν οι οπαδοί μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δεν υπήρχε άλλη επιλογή από την οριστική διακοπή του αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα