Νέες περιπέτειες για UEFA με Σιόν

Μετά την δικαστική διαμάχη μεταξύ Σιόν και UEFA για τον αποκλεισμό της πρώτης από το Europa League, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία έχει κι άλλους μπελάδες με την ελβετική ομάδα, η οποία ζητάει αποζημίωση για τον σοβαρό τραυματισμό του Ντράγκαν Μρτζα στο φιλικό της Σερβίας με το Μεξικό.

Η Σιόν γνωστοποίησε, διά στόματος του προέδρου της, Κρίστιαν Κονσταντέν, ότι θα ζητήσει αποζημίωση για τον σοβαρό τραυματισμό

του Ντράγκαν Μρτζα στη διάρκεια του φιλικού εκτός έδρας αγώνα της Σερβίας με το Μεξικό, που διεξήχθη την Παρασκευή.

"Θα στείλουμε επιστολή στην FIFA και την σερβική ομοσπονδία, ζητώντας αποζημίωση αξίας αρκετών εκατομμυρίων ευρώ" τόνισε χαρακτηριστικά ο Κονσταντέν, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Nouvelliste", και συμπλήρωσε.

"Είναι αναγκαίο να λύσουμε αυτό το πρόβλημα, όπου υποχρεούμαστε να θέτουμε παίκτες στην υπηρεσία εθνικών ομάδων και να μην λαμβάνουμε αποζημίωση, όταν επιστρέφουν στον σύλλογο με σοβαρούς τραυματισμούς".

Η Σιόν ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδας της ότι ο 27χρονος επιθετικός, ο οποίος πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή, τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο στη διάρκεια της ήττας 2-0 που γνώρισε η Σερβία από το Μεξικό στην πόλη Κερετάρο και πως θα μείνει εκτός δράσης γι' αρκετούς μήνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα