Ο Φερέιρα θέλει «Σάλπι», «κόβει» Λεάλ

07:52 3/6/2012 - Πηγή: OnSports

Τα περισσότερα ονόματα που απαρτίζουν τη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού προέρχονται από την ελληνική αγορά και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα είναι αυτός που θα κάνει τις τελικές επιλογές.

Με τα δεδομένα που ισχύουν μέχρι στιγμής ο Πορτογάλος τεχνικός ενδιαφέρεται να φέρει στην Παιανία τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, εφόσον βέβαια καταφέρει αυτός να μείνει ελεύθερος απο τον ΠΑΟΚ.

Ο 65άχρονος προπονητής πιστεύει ότι ο «Σάλπι» ταιριάζει στο στυλ του ποδοσφαίρου που προτιμά, αλλά βέβαια το αν αυτός θα φορέσει και πάλι τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα εξαρτηθεί από το τι θα γίνει με τον ΠΑΟΚ κι αν μείνει ελεύθερος από τον «δικέφαλο του βορρά», καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να τον αγοράσουν οι «πράσινοι».

Από εκεί και πέρα ο Φερέιρα δε φαίνεται ότι «καίγεται» για τον Λεάλ, καθώς τον θεωρεί ότι είναι αργός και δεν ταιριάζει στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, ούτε καν και ως εναλλακτική λύση. Αντίθετα, ο Πορτογάλος έχει ψηλά στη λίστα του τον Παπουλή, ο οποίος πέρυσι έκανε εξαιρετική σεζόν με τον ΟΦΗ.

Στο μεταξύ στην Κύπρο κυκλοφόρησε ένα σενάριο που αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Διονύση Χιώτη, σε περίπτωση βέβαια που πωληθεί Καπίνο σε ομάδα του εξωτερικού.

Όσον αφορά τους παίκτες που ενδιαφέρουν τον Φερέιρα από την εξωτερική αγορά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Φερέιρα θέλει να φέρει στον Παναθηναϊκό τον Αντρέ Πίντο για να καλύψει τις τρύπες που θα υπάρξουν δεδομένα στο κέντρο της άμυνας, από τη στιγμή που λογικά οι Καντέ και Σαριέγκι δύσκολα θα μείνουν, ενώ ο Μπιάρσμιρ δεδομένα θα χαιρετήσει.

Ο Πίντο έκανε μια καλή χρονιά στην Ολανένσε, που έπαιζε ως δανεικός, αλλά ανήκει στην Πόρτο και το θέμα είναι αν θα επιστρέψει στους «δράκους» ή θα δοθεί δανεικός εκ νέου σε κάποιον άλλον σύλλογο. Ο Φερέιρα πιστεύει ότι μπορεί να τον φέρει στον Παναθηναϊκό εκμεταλλευόμενος τις καλές σχέσεις που έχει τόσο με τον παίκτη, όσο και με τη διοίκηση της Πόρτο.

Keywords
Τυχαία Θέματα