Εκτελεστής των Μπόστον Σέλτικς ο Κέβιν Γκαρνέτ

07:52 3/6/2012 - Πηγή: OnSports

Το σχέδιο των Μπόστον Σέλτικς ενόψει του τέταρτου τελικού της Ανατολής είναι απλό και περιέχει… δύο παίκτες.

Συγκεκριμένα, ο Ραζόν Ρόντο πρέπει να μοιράσει τη μπάλα και ο Κέβιν Γκαρνέτ να ευστοχεί. Έτσι φιλοδοξεί ο Ντοκ Ρίβερς να ισοφαρίσουν οι «κέλτες» σε 2-2 τη σειρά εναντίον των Μαϊάμι Χιτ εκμεταλλευόμενοι την πιθανή απουσία του Κρις Μπος.

Άλλωστε η συνεργασία των δύο παικτών άγγιξε το τέλειο στο τρίτο παιχνίδι. Εδώ και χρόνια, ο Γκαρνέτ έχει πάψει να συμβουλεύει τον Ρόντο σαν τον… πιτσιρικά της ομάδας, καθώς οι δύο διατηρούν πλέον το

ίδιο κομμάτι συνεισφοράς στο παιχνίδι των εκπρόσωπων της Μασαχουσέτης, αλλά δεν είναι πάντα όλα… ρόδινα στη σχέση τους.

«Έχουν περάσει αρκετές σοβαρές κόντρες. Αυτές συνεχίζονται, αλλά τις ξεπερνούν. Υπάρχει πλέον μία τρομερή φιλία μεταξύ τους. Πάντως απαιτήθηκε χρόνος» δήλωσε ο Ντοκ Ρίβερς αναφερόμενος στα προβλήματα των δύο «αστεριών» του.

Φυσικά, όταν λειτουργεί η παραπάνω συνεργασία, τότε διευκολύνεται το έργο των σουτέρ. Κάτι τέτοιο συνέβη, άλλωστε, στο τρίτο ματς με τους Χιτ, όταν ο αρχηγός, Πολ Πιρς, έφτασε στους 23 πόντους.

Αύριο (04/06, 03:30) υπάρχει η προοπτική του 2-2 για τους Σέλτικς και γίνεται αντιληπτό πως επικρατεί αισιοδοξία στις τάξεις του συλλόγου. Αυτή μεγαλώνει, όσο… μικραίνουν οι πιθανότητες παρουσίας του Μπος των Χιτ, που έχει τη δυνατότητα να διακόψει τη «σύνδεση» Ρόντο-Γκαρνέτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα