Ντόμπος: «Ευχαριστώ τον Ίκαρο»

Τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία, με τη φανέλα της Σαραγόσα, εξήγησε ο Λάζλο Ντόμπος.

Ο 19χρονος Ούγγρος σέντερ, που αποτελεί παρελθόν από τον Ίκαρο Καλλιθέας, αναχώρησε χθες (19/04) για την ισπανική πόλη, αφού πρώτα αποχαιρέτησε τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του στην εφηβική ομάδα, τους προπονητές του και τα μέλη της διοίκησης. Αναλυτικά τα όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου…

Για τους λόγους της αποχώρησής του από τον Ίκαρο: «Σε ηλικία 16 ετών, περίπου δύο χρόνια πριν,

ήρθα στην Ελλάδα και εντάχθηκα στον Ίκαρο, ο οποίος με βοήθησε πολύ να βελτιωθώ και να δουλέψω σε επαγγελματικά πρότυπα. Δυστυχώς η κατάσταση στην Ελλάδα είναι διαφορετική από ό,τι όταν ήρθα και έτσι όταν ο εκπρόσωπός μου με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον μιας μεγάλης ισπανικής ομάδας όπως η Σαραγόσα ήταν κάτι που δεν μπορούσα να παραβλέψω».

Για την τελευταία επιθυμία του: «Οι διαπραγματεύσεις όλων των πλευρών είχαν ευτυχές τέλος, αλλά ήθελα πριν φύγω οριστικά να παίξω τον τελευταίο τελικό του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ, για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει αυτό που πιστεύω ότι άξιζε όλο το χρόνο».

Για τους διοικούντες τον Ίκαρο: «Πριν φύγω για την Ισπανία θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον ιδιοκτήτη της ομάδας Δημήτρη Αγγελόπουλο και τη διοίκηση του Ικάρου, τους προπονητές μου και τους συμπαίκτες μου για όλα όσα μου προσέφεραν στο διάστημα της παραμονής μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα