Σε διαρκή εγρήγορση στον Ολυμπιακό

Χωρίς το παραμικρό περιθώριο επανάπαυσης στον Ολυμπιακό αφήνουν πίσω τους τη νίκη τους στο ΣΕΦ επί του ΠΑΟΚ.

Στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής σειράς με τους Θεσσαλονικείς οι Πειραιώτες δεν συνάντησαν την παραμικρή δυσκολία να φθάσουν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου. Πλέον, το μυαλό τους στρέφεται στο αυριανό (21/04)

παιχνίδι στην Πυλαία, το οποίο ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και ο άμεσος συνεργάτης του στον πάγκο, Βαγγέλης Αγγέλου, περιμένουν διαφορετικό και παράλληλα πιο δύσκολο. Αυτός είναι, άλλωστε, ο λόγος που το τεχνικό επιτελείο δεν επιθυμεί να υπάρξει το παραμικρό σημάδι χαλάρωσης, προκειμένου ο Ολυμπιακός να πάρει το «διπλό» και να «καθαρίσει» την πρόκριση στα ημιτελικά.

Εξάλλου, οι συγκεκριμένες αναμετρήσεις στο πλαίσιο των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος χρησιμοποιούνται και ως προετοιμασία για τον ημιτελικό του Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας, με την Μπαρτσελόνα, που είναι προγραμματισμένος για τις 11 Μαΐου. Στο εικοσαήμερο που μεσολαβεί μέχρι το μεγάλου ραντεβού με το συγκρότημα του Τσάβι Πασκουάλ ο Σέρβος τεχνικός θέλει να διατηρήσει η ομάδα του τον καλό αγωνιστικό ρυθμό που έχει βρει το τελευταίο διάστημα και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρχει διαρκής αγωνιστική εγρήγορση. Η αλήθεια είναι, άλλωστε, πως όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζει η ώρα για τον ημιτελικό με τους Καταλανούς τόσο οι Πειραιώτες σκέφτονται ολοένα και περισσότερο το Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης και προς τα εκεί στρέφουν την προσοχή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα