Ντεμπούτο με νίκη για τον Corbin των Ντάιμοντμπακς

01:27 1/5/2012 - Πηγή: OnSports

Οι Αριζόνα Ντάιμοντμπακς κέρδισαν με 9-5 εκτός έδρας τους Μαϊάμι Μάρλινς στο απογευματινό ματς του σημερινού προγράμματος του MLB.

Στο έκτο inning έφτασε ο αριστερόχειρας, Patrick Corbin (1-0), ο οποίος έκανε ντεμπούτο σε επίπεδο Major League στα 22 του. Η απόδοσή του, μεταξύ άλλων, προκάλεσε τις αποδοκιμασίες των θεατών σε βάρος των γηπεδούχων, αφού ο Mark Buhrle (1-4) δεν μπόρεσε

να αντισταθμίσει τις ρίψεις του Corbin. Γενικά οι Μάρλινς δεν έχουν ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις των οπαδών τους στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Justin Upton και ο Cody Ramson πέτυχαν home runs για τους νικητές, ενώ οι Austin Kearns και Donnie Murphy σημείωσαν αντίστοιχα χτυπήματα για τους Μάρλινς. Το παιχνίδι έκλεισε με τον J.J. Putz, ο οποίος δεν χρεώθηκε save. Εκτός αγώνα έμεινε ο left fielder των «D-Backs», Jason Kubel, λόγω ίωσης.

Στις δύο τα ξημερώματα αρχίζουν τα Ντιτρόιτ Τάιγκερς-Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς, Φιλαδέλφεια Φίλις-Σικάγο Καμπς, Νιου Γιορκ Γιάνκις-Μπάλτιμορ Όριολς, Τορόντο Μπλου Τζέις-Τέξας Ρέιντζερς, Ατλάντα Μπρέιβις-Πίτσμπουργκ Πάιρετς, Τάμπα Μπέι Ρέις-Σιάτλ Μάρινερς και Μπόστον Ρεντ Σοξ-Όκλαντ Αθλέτικς, ενώ στις τρεις θα ξεκινήσουν τα Χιούστον Άτρος-Νιου Γιορκ Μετς και Κολοράντο Ρόκις-Λος Άντζελες Ντότζερς. Στις πέντε ολοκληρώνεται το πρόγραμμα με τα Λος Άντζελες Έιντζελς-Μινεσότα Τουίνς και Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Μιλγουόκι Μπρούερς.

Keywords
Τυχαία Θέματα