Νέο σόου του Πολ για τους Κλίπερς

Ο Κρις Πολ μίλησε τελευταίος και οι Λος Άντζελες Κλίπερς επικράτησαν με 107-98 των Νιου Όρλεανς Χόρνετς, στο «Staples Center».

Οι Καλιφορνέζοι βρέθηκαν να χάνουν ακόμα και με 13 πόντους, με την έναρξη της τέταρτης περιόδου, αλλά ο 27χρονος πόιντ γκαρντ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Ολοκληρώνοντας με 33 πόντους, 13 ασίστ, οκτώ κλεψίματα και τέσσερα ριμπάουντ έδωσε το σύνθημα της ανατροπής, για να οδηγήσει τους Κλίπερς στο 40-24, μία επιτυχία μπροστά από τους 5ους Μέμφις Γκρίζλις και «μισή» πίσω από τους 3ους Λος Άντζελες Λέικερς.

Τρία καθοριστικά τρίποντα και συνολικά 24 πόντους συνείσφερε ο Ράντι Φόι, ακόμα μία ημέρα στη δουλειά για τον Μπλέικ Γκρίφιν με 21 πόντους, 15 ριμπάουντ, δύο ασίστ και ένα κλέψιμο.

Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν το ρυθμό των αντιπάλων τους στο τέλος, δέχθηκαν σερί 20-4 και κατέληξαν να χάνουν εύκολα. Με ρεκόρ 20-44 οι Χόρνετς παραμένουν στην τελευταία θέση της Δύσης, έχοντας φυσικά αποκλειστεί από τα πλέι οφ. Και οι πέντε παίκτες της πεντάδας τους τελείωσαν με διψήφιο αριθμό πόντων, με κορυφαίο όλων τον Έρικ Γκόρντον με 17, συν πέντε ασίστ, αλλά και έξι λάθη.

Keywords
Τυχαία Θέματα