Ανεβάζει ρυθμό ο Ολυμπιακός

Το γεγονός πως ο Ολυμπιακός θα κληθεί να δώσει τρία παιχνίδια σε διάστημα πέντε ημερών, κόντρα στον Πανιώνιο, ανεβάζει την ένταση των προπονήσεων.

Αύριο (24/04) είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει, από το ΣΕΦ, η σειρά των ημιτελικών αναμετρήσεων κόντρα στο συγκρότημα της Νέας Σμύρνης και οι Πειραιώτες έχουν διπλό στόχο: αφενός να «καθαρίσουν» το δυνατόν γρηγορότερα την πρόκρισή τους στον τελικό κι αφετέρου να προετοιμαστούν

κατά το δυνατόν καλύτερα εν όψει του Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας, στην Κωνσταντινούπολη (11-13 Μαΐου).

Το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού μοιραία, λοιπόν, θα ανεβάσει την ένταση της προετοιμασίας. Εξάλλου, ο Πανιώνιος θεωρείται σαφώς πιο δύσκολος αντίπαλος από τον ΠΑΟΚ, ασχέτως εάν ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει στη διάθεσή του τρία βασικά στελέχη του όπως ο Άλεξ Στίβεσον, ο Μάριος Μπατής και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, που έχουν τεθεί νοκ άουτ εξαιτίας τραυματισμού. Στον Πειραιά αντιμετωπίζουν με τη δέουσα σοβαρότητα και προσοχή τους Νεοσμυρνιώτες, έχοντας στο μυαλό τους και την τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση, στο ΣΕΦ για την 24η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, οπότε δυσκολεύτηκαν αρκετά για να κερδίσουν.

Η προετοιμασία ξεκίνησε χθες (22/04) και θα κορυφωθεί σήμερα (23/04), με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να μην έχει να αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα και να μπορεί να καταστρώσει απερίσπαστος τα πλάνα του για την εξουδετέρωση του αντιπάλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα