Να «σκουπίσει» το Σάββατο θέλει ο Παναθηναϊκός

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την έναρξη της προημιτελικής σειράς της Α1 κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, συνεχίζεται σήμερα στο ΟΑΚΑ με πιο υψηλούς ρυθμούς.

Μετά την χθεσινή, πρώτη, εισαγωγική προπόνηση, οι «πράσινοι» σήμερα αναμένεται να ανεβάσου...κατά πολύ τους ρυθμούς έτσι ώστε να παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμοι στον αυριανό πρώτο αγώνα της σειράς στο ΟΑΚΑ.

Ο Ζέλικο

Ομπράντοβιτς έχει την δυνατότητα να δουλέψει με όλους τους παίκτες του, αφού δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του. Ο «Ζοτς» γνωρίζει πολύ καλά πως ο Παναθηναϊκός έχει ακόμα πολύ δουλειά μπροστά του για να παρουσιάσει το πρόσωπο που «πρέπει» στους αγώνες της Πόλης και σίγουρα ο Κολοσσός μπορεί να βοηθήσει πολύ. Τα παιχνίδια με τους Ροδίτες είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρίας για όλους στην ομάδα του «τριφυλλιού» να δουλέψουν σωστά και να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο.

Στόχος των πρωταθλητών Ευρώπης δεν είναι άλλος από την πρόκριση στους τελικούς της Α1 στον μικρότερο δυνατό χρόνο. Δηλαδή; Το 3-0 μέχρι το Σάββατο το απόγευμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα