Νέα τιμωρία στον John Cena

Συνεχίστηκαν τα «νοκ άουτ» σε βάρος του John Cena στο εβδομαδιαίο επεισόδιο του Raw SuperShow, το οποίο κύλησε αρκετά γρήγορα.

O John Laurinaitis επικράτησε στο Over the Limit, αλλά είχε πολλούς ακόμα «άσους» στην τσέπη του. Επιστράτευσε σχεδόν όλο το ρόστερ, για να να επιβάλει νέα «αθόρυβη» τιμωρία στον John Cena,

που τόλμησε να τον αμφισβητήσει.

Στην αρχή του σόου, ο Cena επιβλήθηκε του David Otunga, αλλά δέχθηκε επίθεση από τους Tyler Reks, Curt Hawkins, Titus O' Neil και Darren Young. Από το... πουθενά παρενέβη υπέρ του αρχηγού του «Cenation» ο World Heavyweight Champion, Sheamus.

Εν τέλει, ο Ιρλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής στάθηκε δίπλα στον Cena και στο handicap main event εναντίον τον Tensai, Jack Swagger και Dolph Ziggler, το οποίο δεν τελείωσε. Άλλωστε εισέβαλαν στο ρινγκ οι lumberjacks, οι οποίοι ήταν όλοι εναντίον των «καλών». Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Cena δέχθηκε ένα ακόμα «Weapon of Mass Destruction» από τον Big Show.

Στο μεταξύ, ο WWE Champion, CM Punk, χτύπησε με καρέκλα τον Daniel Bryan και προκάλεσε DQ στον αγώνα του «American Dragon» με τον Kane. Πάντως ο «Big Red Monster» είχε το προβάδισμα στο ματς, ενώ ο Punk προσεγγίστηκε πάλι από την AJ, πρώην του Bryan, η οποία εξέφρασε εγκωμιαστικά σχόλια, για τη νίκη του «Straight Edge Superstar» στο Over the Limit.

Άλλο DQ προκάλεσε ο Chris Jericho στην αναμέτρηση του Alberto Del Rio με τον Randy Orton. Ακόμα, ο Christian και η Beth Phoenix πήραν εύκολες νίκες σε βάρος Jinder Mahal και Kelly Kelly, αντίστοιχα.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

O John Cena κέρδισε τον David Otunga.
O Randy Orton κέρδισε τον Alberto Del Rio με DQ.
O Daniel Bryan κέρδισε τον Kane με DQ.
O Christian κέρδισε τον Jinder Mahal.
H Beth Phoenix κέρδισε την Kelly Kelly.

Keywords
Τυχαία Θέματα