Λεμπρόν Τζέιμς: «Είναι χαζός ο Ντάνι Γκρέιντζερ»

Εκνευρισμένοι είναι οι Λεμπρόν Τζέιμς και Ντουέιν Ουέιντ με τη συμπεριφορά του Ντάνι Γκρέιντζερ στη σειρά των Μαϊάμι Χιτ με τους Ιντιάνα Πέισερς.

Οι δύο ομάδες κοντράρονται απόψε (23/05, 03:00) στο «Fieldhouse», ενώ η σειρά είναι στο 2-2. Από αμφότερες διαρρέει αισιόδοξο κλίμα, αλλά οι Λεμπρόν και «φλας» είχαν μερικά σχόλια για τον Γκρέιντζερ.

Άλλωστε ο πρώτος σκόρερ των εκπρόσωπων της Ιντιανάπολις έχει δεχθεί τεχνικές ποινές στα τρία τελευταία ματς. Σύμφωνα με τους δύο άσους των Χιτ, ο Γκρέιντζερ έχει σκοπό

να τους προκαλέσει:

«Όποιος και να είναι ο σκοπός του, δεν λειτουργεί. Είπε πως δεν φοβάται τον Λεμπρόν. Μάλλον θέλει να πείσει τον αυτό του. Οι δηλώσεις του και οι κινήσεις του είναι ηλίθιες» δήλωσε ο «βασιλιάς».

Θυμίζουμε πως ο Λεμπρόν δέχθηκε δύο χτυπήματα με αγκώνα, στο δεύτερο και στο τρίτο παιχνίδι. Στο τέταρτο, όμως, ο Γκρέιντζερ τα «έβαλε» με τον Ουέιντ, αφού ο τελευταίος έπιασε βίαια το χέρι του Ρόι Χίμπερτ:

«Είμαι υπέρ της συμπαράστασης στους συμπαίκτες σου. Αυτό που θέλω να πω στον Γκρέιντζερ είναι ότι δεν μπορεί να μετέχει συνεχώς σε καυγάδες. Δεν πρόκειται να έρθουμε στα χέρια, άρα ας μην απειλούμε ο ένας τον άλλον για κάτι σχετικό. Θα παίξουμε μπάσκετ ή θα συνεχίσεις να είσαι ο σκληρός της υπόθεσης;» συμπλήρωσε ο 30άχρονος γκαρντ των εκπροσώπων της Φλόριντα.

Keywords
Αναζητήσεις
ντανι γκρειντζερ
Τυχαία Θέματα