Ναυλώνει πούλμαν ο Ντάβαρης στον Πανηλειακό!

Πανζουρλισμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Πανηλειακού για το εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την Προοδευτική και για αυτό ο Κώστας Ντάβαρης ναυλώνει πούλμαν για δωρεάν μετάβαση!

Ο επικεφαλής της διοίκησης της ομάδας του Πύργου αποφάσισε να ναυλώσει πούλμαν, που θα μεταφέρει δωρεάν όσους φίλους του συλλόγου θελήσουν να παρακολουθήσουν από κοντά την εκτός έδρας… δοκιμασία της αγαπημένης τους ομάδας. Η εκδρομή στην Αθήνα θα γίνει αυθημερόν την Κυριακή (18/12) και όσοι θέλουν να δηλώσουν

συμμετοχή μπορούν να το κάνουν καθημερινά τα απογεύματα στα γραφεία του Πανηλειακού από τις 18.00 έως τις 21.00.

Το γεγονός, άλλωστε, ότι ο Πανηλειακός "φιγουράρει" στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του νοτίου ομίλου της football league 2 αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο για τους οπαδούς, οι οποίοι θέλουν να δώσουν δυναμικό «παρών» στον Κορυδαλλό και να οδηγήσουν τους παίκτες στην τέταρτη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Εκτός από τους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν από τον Πύργο, στο γήπεδο θα βρεθούν και φίλοι από την Αθήνα και συγκεκριμένα από το Athens Club.

Μάλιστα, στο forum των οπαδών paniliakos.net φιλοξενείται και σχετική ανακοίνωση: «Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ ναύλωσε λεωφορείο από Πύργο για οργανωμένη μετακίνηση στην Αθήνα ,για το Κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με Προοδευτική (η μεταφορά είναι δωρεάν!). Για δηλώσεις συμμετοχών καθημερινά τα απογεύματα στα γραφεία του Συλλόγου μας από τις 6.00μμ έως τις 9.00μμ. Διπλό- διπλό μες τον Κορυδαλλό!!!»

Keywords
Τυχαία Θέματα