Pregame: Λεβαδειακός - Ολυμπιακός (14/12, 18:00GR)

Με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να συμπληρώνει 100 παιχνίδια στον πάγκο του Ολυμπιακού, οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν την Τετάρτη (14/12, 18:00GR) τον Λεβαδειακό, σε εξ αναβολής ματς της δεύτερης αγωνιστικής.

Με αυτό το παιχνίδι οι ερυθρόλευκοι συμπληρώνουν το πρόγραμμά τους και θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη για να ανέβουν στην κορυφή της Super League,

έχοντας βέβαια δύο παιχνίδια περισσότερα από τον Παναθηναϊκό.

Ο Βαλβέρδε ζήτησε από τους παίκτες του να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα το παιχνίδι και να προσπαθήσουν να το καθαρίσουν νωρίς, όπως έκαναν και απέναντι στην Κέρκυρα. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι πρωταγωνιστής ήταν ο Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος διατηρεί τη θέση του στην 11άδα.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μέγιερι και στην άμυνα θα βρίσκονται οι Μοντέστο, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μαρκάνο και Τοροσίδη. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Ορμπάιθ και ο Μανιάτης, ενώ την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν οι Μιραλάς, Φετφατζίδης και Αμπντούν. Στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Πάντελιτς.

Την αποστολή του Ολυμπιακού συμπληρώνουν οι Κοστάντσο, Παπάζογλου, Χαβίτο, Ποτουρίδης, Φουστέρ και Μόνχε. Εκτός έμειναν οι Φέισα, Μακούν, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα και Γέστε.

Από την πλευρά του ο Λεβαδειακός θα παραταχθεί με απουσίες, καθώς ο Γιώργος Παράσχος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μουλόπουλο, Τομάς και Μελισσά, καθώς και τον Πόποβιτς.

Κυριακίδης, Στρατηλάτης, Ζησόπουλος, Αλεξίου, Ιωάννου, Νικολακάκης, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Κόρμπος, Napoleoni, Viana, Μαχαίρας, Κοιλιάρας, Favalli, Sanchez, Bego

Keywords
Τυχαία Θέματα