Να… αποφύγει τα περσινά

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Εθνικό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, έχοντας στο μυαλό του το περσινό στραβοπάτημα στην Αλεξανδρούπολη.

Με τον αέρα του φαβορί είχε μπει πέρυσι ο Ολυμπιακός στο κλειστό της Αλεξανδρούπολης, με την… ουρά στα σκέλια είχε βγει μετά το τέλος του αγώνα, όταν ο Εθνικός πήρε σπουδαία νίκη

στην έδρα του.

Όσοι εκ των «ερυθρολεύκων» έζησαν το περσινό πάθημα, ξέρουν καλά πως το παιχνίδι της Δευτέρας, στο πλαίσιο και πάλι της 2ης αγωνιστικής, πρέπει να αντιμετωπιστεί με τη δέουσα σοβαρότητα (19.00, Novasports 3, Θεμελής-Ιωαννίδης).

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης, επιστρέφοντας στην πατρίδα του, δεν υποτιμά τον αντίπαλο: «Είναι δύσκολο παιχνίδι, αφού ξέρουμε ότι ο Εθνικός εντός έδρας είναι πολύ δυνατός και επικίνδυνος αντίπαλος. Ανδρώθηκα στον Εθνικό, έπαιξα 7 χρόνια εκεί και οφείλω πολλά στην ομάδα. Θα χαρώ που θα δω φίλους και γνωστούς, ωστόσο ελπίζω ότι στο τέλος η ομάδα μου θα πάρει τους βαθμούς της νίκης», τόνισε ο κεντρικός του Ολυμπιακού.

Για τον… συνάδελφό του στον Εθνικό και περσινό συμπαίκτη του, Γιώργο Παπάζογλου, το αυριανό ματς έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα: «Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα, γιατί η περσινή σεζόν στον Ολυμπιακό ήταν η καλύτερη στην καριέρα μου. Έζησα τις καλύτερες μου στιγμές και έχω κρατήσει επαφές με όλα τα παιδιά, αλλά αύριο θα παλέψω για να κερδίσει η ομάδα μου».

Ο έμπειρος κεντρικός έχρισε, πάντως, φαβορί τον Ολυμπιακό: «Είναι μια ομάδα που θα διεκδικήσει και φέτος τους τίτλους. Εμείς ό,τι πάρουμε κέρδος θα είναι. Μας έχει κοστίσει η ήττα στην πρεμιέρα γιατί εμείς χάσαμε το ματς, ενώ ήταν ένα παιχνίδι στα μέτρα μας».


Keywords
Τυχαία Θέματα