Μαντσίνι: «Από τους καλύτερους στον κόσμο ο Μπαλοτέλι»

Το εγκώμιο του Μάριο Μπαλοτέλι έπλεξε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, υποστηρίζοντας πως αν σοβαρευτεί μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους του κόσμου.

Ο Ιταλός επιθετικός σημείωσε δύο γκολ στον θρίαμβο της Σίτι μέσα στο σπίτι της μισητής συμπολίτισσας, ωστόσο παραμονές του αγώνα, μαγνήτισε για μία ακόμα φορά τα φώτα της δημοσιότητας με τα καμώματά του, βάζοντας φωτιά, όχι με δηλώσεις του, αλλά κυριολεκτικά σπίτι του, όταν άναψε βεγγαλικά στο μπάνιο του

πατρικού του!

«Αν μιλήσουμε για τον Μάριο ως ποδοσφαιριστή, τον βάζω στους πέντε καλύτερους του κόσμου. Δεν ξέρω τι έγινε ακριβώς, μόνο ότι μένει σε ξενοδοχείο. Εύχομαι για αυτόν και το ποδόσφαιρο να αλλάξει μυαλό. Αν το κάνει, μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους του κόσμου όπως ο Μέσι και ο Ρονάλντο», τόνισε αρχικά ο τεχνικός των «πολιτών», με τον οποίο συνεργάστηκαν και στην Ίντερ, συμπληρώνοντας: «Το πρόβλημα πηγάζει από την ηλικία του αφού λόγω αυτής μπορεί να κάνει κάποια λάθη. Είναι ο Μάριο, είναι τρελός, αλλά τον αγαπάω γιατί είναι καλό παιδί»

Keywords
Τυχαία Θέματα