Μουρίνιο: «Στόχος μας το πιο ωραίο ποδόσφαιρο»

Ο Ζοζέ Μουρίνιο εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να επεκτείνει το συμβόλαιο του έως το 2016 με την Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως στόχος του είναι να παίξει η «βασίλισσα» ακόμη πιο όμορφο ποδόσφαιρο.

«Είμαι χαρούμενος. Εάν δεν θα ήμουν χαρούμενος δεν θα είχα υπογράψει αυτό το νέο συμβόλαιο. Εύχομαι και στη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι χαρούμενοι. Όχι μόνο εγώ, ο πρόεδρος και τα άλλα μέλη της ομάδας αλλά όλοι όσοι έχουν σχέση με τη ομάδα που με πίστεψαν και θέλησαν να προχωρήσουν μαζί μου για το σχέδιο της ομάδας μέχρι το 2016», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός στην

εφημερίδα AS, μια μέρα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο «Special One» πρόσθεσε: «Έχω την εντύπωση ότι όλοι στην ομάδα θα είναι χαρούμενοι και ικανοποιημένοι από την απόφαση αυτή της διοίκησης αλλά και τη δική μου. Τους τελευταίους μήνες ανέλυσα την κατάσταση, μίλησα με τους παίκτες και κατέληξα. Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου που είναι βασικοί συντελεστές στη λήψη της οποιαδήποτε απόφασής μου, είναι υπέρ της απόφασής αυτής».

Για το τι τον κράτησε στην Ρεάλ: «Το πρότζεκτ. Η επιθυμία του προέδρου που δεν είναι και κάτι συνηθισμένο στις σημερινές ημέρες. Η εμπιστοσύνη που έχω πάντα στις δυνατότητές μου, στη δουλειά μου. Και τέλος, το προαίσθημα που έχω και που πάντα ήταν κάτι πάρα πολύ σημαντικό για εμένα. Θα μείνω μέχρις ότου οι οπαδοί και η ομάδα είναι χαρούμενοι μαζί μου. Έχω αρχίσει μαθαίνω περισσότερα για την ομάδα. Με τα μικρά προβλήματα που πάντα υπάρχουν είμαι αρκετά χαρούμενος που θα είμαι στην ομάδα ως μέλος του πρότζεκτ που υπάρχει για αυτή».

Τέλος, σχετικά με τους στόχους της «βασίλισσας»: «Πρέπει να βελτιωθούμε, ατομικά και ομαδικά. Το να παίζουμε ακόμη πιο ωραίο ποδόσφαιρο καθώς δεν μετρούν μόνο οι νίκες, θέλουμε να κερδίσουμε περισσότερους φίλους. Σίγουρα η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αρκετούς φίλους σε όλο τον κόσμο καθώς παίζουμε το ωραιότερο ποδόσφαιρο παγκοσμίως παρά το γεγονός ότι δεν καταφέραμε να πάρουμε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Όμως παίξαμε κατακτήσαμε ένα πρωτάθλημα και παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Θέλουμε να συνεχίσουμε πάνω σε αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα