Στο πλευρό του Φέρντιναντ ο Ρονάλντο

12:52 23/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ρίο Φέρντιναντ δεν βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για τα τελικά του EURO 2012, απόφαση που δεν μπορεί να καταλάβει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως παραδέχτηκε, σημειώνοντας πως παίκτες σαν τον Άγγλο κεντρικό αμυντικό θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης.

Σε δηλώσεις του ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε για τον πρώην συμπαίκτη του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Ο Ρίο είναι ο καλύτερος σέντερ μπακ στην Αγγλία και ένας από τους

καλύτερους στον κόσμο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν βρίσκεται στο ρόστερ της εθνικής ομάδας. Πιθανόν ο κόουτς να έχει τους λόγους του και οφείλουμε να τους σεβαστούμε αλλά πρέπει να είμαι ειλικρινής. Παίκτες σαν τον Ρίο Φέρντιναντν μπορούν να βοηθήσουν την Αγγλία να τα πάει πολύ καλά, ίσως και να κερδίσει το τουρνουά".
Για την πορεία της Εθνικής Αγγλίας στα τελικά, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε: "Πάντα περιμένω πως η Αγγλία μπορεί να κερδίσει ένα μεγάλο τουρνουά. Έχουν κάποιους από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και είναι πάντα δύσκολο να τους νικήσεις. Ελπίζω να τα πάνε καλά στο EURO γιατί έχω πολλούς φίλους εκεί. Είναι μια χώρα που μου αρέσει πολύ και περιμένω μεγάλα πράγματα από την ομάδα και τον προπονητή".

Keywords
Τυχαία Θέματα