Στασιμότητα στη μεταβίβαση των μετοχών της Νίκης Βόλου

Προβληματισμένος λόγω των εμποδίων που συναντά για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών της Νίκης Βόλου εμφανίζεται ο Ανδρέας Πάτσης.

Το αφεντικό της Βολιώτικης ΠΑΕ κινεί τις διαδικασίες, ώστε να αποκτήσει και τυπικά το 65% των μετοχών της Νίκης Βόλου, όμως κάτι τέτοιο δεν είναι ακόμη εφικτό να συμβεί. Και αυτό διότι δεν κατατέθηκαν οι φορολογικές ενημερότητες των πρώην μετόχων στην Εφορία.

Ο ίδιος ο Ανδρέας Πάτσης μίλησε για το θέμα στον οπαδικό ραδιοφωνικό σταθμό Blue Star

FM, εμφανίστηκε προβληματισμένος από τα εμπόδια που συναντά και υπογράμμισε ότι σε όλα «υπάρχουν κόκκινες γραμμές». Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Πάτσης, όπως καταγράφονται στην ιστοσελίδα magnesianews:

«Πώς υπογράφεις συμβόλαια μεταβίβασης μετοχών και χρωστάς στην εφορία; Πρέπει να κάνουν ρύθμιση των χρεών τους, για να μπορέσουν να μεταβιβαστούν οι μετοχές. Μην δοκιμάζουν την υπομονή μου, τις αντοχές μου και την καλοσύνη μου. Σε όλα υπάρχουν κόκκινες γραμμές. Αυτή η κατάσταση με έχει αγχώσει και πηγαίνει τα πράγματα πίσω. Όλοι αυτοί έβαλαν, όπως λένε, εκατομμύρια και χρωστούν στην εφορία»;

Ο Ανδρέας Πάτσης κατέστησε σαφές ότι θα αποκαλύψει τα ονόματα των πρώην μετόχων, αν δεν υπάρξει θετική εξέλιξη, ενώ αναφέρθηκε στις 30 προσφυγές που έχουν… σκάσει από τη στιγμή που ανέλαβε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Οι γύπες μυρίστηκαν αίμα και ήρθαν».

Για τη διαιτησία σχολίασε: «Στο Καυταντζόγλειο ήταν το τρίτο πέναλτι που δεν μας δίνεται. Υπάρχει μία μεροληψία των διαιτητών εναντίον μας. Όμως δεν μου αρέσει να κλαψουρίζω. Θα έχουμε ομάδα του χρόνου που θα κερδίζουμε, ακόμη κι αν παίζουμε 12 εναντίον 11».

Για την αναβολή στον αγώνα Εθνικός Γαζώρου – Τύρναβος και το πώς θα αντιδράσει η Νίκη Βόλου: «Δεν είμαστε ανέντιμοι. Αν έχει δίκαιο ο Τύρναβος, θα υπεραμυνθούμε του δικαίου του. Αν έχει άδικο, θα είμαστε αδιάφοροι», διευκρίνισε ο κ. Πάτσης.

Στο μεταξύ, σύμφωνα και πάλι με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας magnesianews, ελεγκτές του ΣΔΟΕ έκαναν έφοδο στα γραφεία της ΠΑΕ την Τρίτη (22/05). «Δε μου πολυάρεσε αυτό που έγινε με το ΣΔΟΕ λίγες μέρες πριν το ματς με τον Μ. Αλέξανδρο και προ της ανόδου» είπε ο Ανδρέας Πάτσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα