Μιραλάς: «Σέβομαι το συμβόλαιό μου και τον Ολυμπιακό»

Ακόμη καλύτερα θέλει να πάει τη νέα χρονιά ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος τονίζει πως δεν βρίσκει λόγο να φύγει από τον Ολυμπιακό, τη στιγμή που έχει συμβόλαιο και περνάει καλά.

«Όπως λέω πάντα ήταν μια καταπληκτική σεζόν και για μένα προσωπικά και για την ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι ο στόχος μου από την αρχή ήταν

να πάρουμε το νταμπλ και να διακριθώ προσωπικά. Κατάφερα αυτά τα τρία πράγματα, είμαι πολύ περήφανος, αλλά τα πάντα οφείλονται στην ομαδικότητα», είπε αρχικά ο Κέβιν Μιραλάς και στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις.

-Είδαμε έναν... περίεργο Ολυμπιακό. Στο πρωτο ημίχρονο έδειξε κάποια στοιχεία από το παιχνίδι του, αλλά στο δεύτερο δεν ήταν αυτός που έπρεπε. Ήταν κουρασμένος ο Ολυμπιακός;

«Νομίζω ότι το γεγονός πως ήμασταν 1-0 στο ημίχρονο και δεν είχαμε δεχτεί μεγάλη πίεση και δεν είχαμε αισθανθεί ότι κινδυνεύουμε, μας έκανε να πιστέψουμε ότι τα πράγματα ήταν πολύ πιο εύκολα. Μετά δεχτήκαμε ένα γκολ, ανέβασαν πολύ την άμυνα τους, δυσκολευτήκαμε, αλλά τελικά καταφέραμε να πάρουμε το Κύπελλο».

-Άλλαξες τα παπούτσια σου στη διάρκεια του ματς;

«Μου είπε ο Τζαμέλ να τα αλλάξω γιατί με αυτά δεν θα σκοράρω. Πράγματι τα άλλαξα αλλά και πάλι δεν τα κατάφερα».

-Την επόμενη χρονιά αν ο Ολυμπιακός κερδίσει πέναλτι με τον Ατρόμητο θα ζητήσεις από τον προπονητή να το χτυπήσεις εσύ;

«Νομίζω ότι όλοι ξέρουν και φαντάζονται ότι θα ήθελα να το είχα εκτελέσει εγώ. Από εκεί και πέρα σεβάστηκα την απόφαση του προπονητή μου και φυσικά σεβάστηκα και τον συμπαίκτη μου».

-Έχεις πετύχει πολλά φέτος με τον Ολυμπιακό και ακούγονται διάφορα για το μέλλον σου. Έρχονται σκάουτερ από το εξωτερικό, ακούγονται ομάδες ότι σε παρακολουθούν. Εσύ πώς σκέφτεσαι το μέλλον σου;

«Εγώ έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Αισθάνομαι πολύ καλά εδώ, εγώ και η οικογένεια μου. Προφανώς θα μιλήσω κάποια στιγμή και με τον πρόεδρο για το μέλλον μου. Από τη στιγμή που έχω δύο χρόνια συμβόλαιο δεν καταλαβαίνω γιατί να συζητάω για οποιαδήποτε ομάδα. Σέβομαι το συμβόλαιό μου και τον Ολυμπιακό».

-Φέτος τα έκανες όλα, την επόμενη χρονιά τι περιμένεις;

«Θέλω να πάω ακόμα καλύτερα. Θέλω να σκοράρω ακόμα περισσότερο και όλα να πάνε καλά για την ομάδα μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα