«Έφυγε» ο Γιάννης Γραββάνης

Στο πένθος βυθίστηκε το αχαϊκό ποδόσφαιρο στο άκουσμα της είδησης, ότι ο Γιάννης Γραββάνης έχασε τη μάχη με τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας (30/4).

Ο 54χρονος προπονητής και παλαίμαχος άσος του Πανιωνίου αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας τα τελευταία δύο χρόνια. Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη (1/5) στις 11:00 στον Αγιο Ανδρέα Πάτρας.

Ο Γραββάνης καταγόταν από τον Δομοκό και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον τοπικό Αχιλλέα. Σε ηλικία 20 ετών αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο, στον οποίο αγωνίστηκε

μια δεκαετία, κατακτώντας και το Κύπελλο Ελλάδας το 1979. Συνολικά είχε 275 συμμετοχές στην Α' Εθνική με 14 γκολ. Το 1988 πήγε στην Παναχαϊκή, στη συνέχεια στον Πάτραι, ενώ έκλεισε την καριέρα του στην Αχαϊκή σαν παίκτης-προπονητής.

Μετά την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ο Γραββάνης εγκαστάθηκε μόνιμα στην Πάτρα και εργάστηκε σε αρκετές ομάδες ως προπονητής. Μεταξύ άλλων δούλεψε σε Φωστήρα Οβρυάς, Αστραπή και Αχιλλέα Καμαρών. Τελευταία ήταν προπονητής στην Αθλητική Ένωση Περιβόλας στην Α1 Αχαΐας.

Keywords
Τυχαία Θέματα