Πασκουάλ: «Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε»

Αποφασισμένοι είναι το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες της Μπαρτσελόνα για να κατακτήσουν το φετινό τρόπαιο της Ευρωλίγκα, σύμφωνα με τον Τσάβι Πασκουάλ.

Ο Ισπανός τεχνικός των «Μπλαουγκράνα» υπογράμμισε για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό: «Είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο πλαίσιο της ψυχολογικής μας προετοιμασίας. Δεν μπορούμε να περιμένουμε για το Final 4 για να ξεκινήσει. Νομίζω ότι φτάνουμε στο Final 4 σε μια καλή στιγμή, Αν έρθεις εδώ σε μια κακή στιγμή δεν θα κερδίσεις

σίγουρα, αλλά ακόμα και που είμαστε σε καλή στιγμή δεν είναι σίγουρο ότι θα κερδίσουμε. Έχουμε έναν μεγάλο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό. Νομίζω ότι φτάνουμε στο παιχνίδι έτοιμοι. Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να έχουμε για να κερδίσουμε διοργανώσεις, όπως η Ευρωλίγκα, είναι ότι δεν πρέπει να ποτέ να χάσουμε την ταυτότητά μας, ούτε το μονοπάτι που μας έφερε εδώ. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Έχουμε πίεση, επειδή δεν θα παίξουμε αυτό το παιχνίδι για να δούμε τι θα συμβεί. Είμαστε εδώ για να το κερδίσουμε.

Με τον Ντόρσεϊ έχουν μια ισορροπία που δεν είχαν πριν. Εργάζονται καλά μαζί ως ομάδα με σαφώς καθορισμένο ρόλο. Ξέρουν ποιος οδηγεί την ομάδα στο γήπεδο, ποιος θα σκοράρει, οποίος παίρνει τα ριμπάουντ. Και έχουν καλά χέρια για κλεψίματα συν το ότι τρέχουν το παρκέ πολύ καλά. Ακόμα κι αν έχουν ένα καλό «transition game», σκέφτομαι ότι θα πάνε για τον έλεγχο του παιχνιδιού και χωρίς να βιαστούν ιδιαίτερα. Ο Σπανούλης ξέρει πώς να το κάνει αυτό. Θα είναι ένα παιχνίδι που θα πάει πόντο - πόντο. Νομίζω ότι θα είναι πολύ σημαντικό να μπούμε δυνατά στον αγώνα. Μερικές φορές σε αυτές τις εκδηλώσεις το να ξεκινάς να παίζεις πολύ αργά, δεν είναι καλό, καθώς μετά δεν υπάρχει τίποτα που να μπορείς να κάνεις γι 'αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα