Μία πισίνα γεμάτη παιδιά

Οι «μικροί» πολίστες του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στην Πάτρα και έδωσαν φιλικά με τους «μικρούς» του ΝΟΠ.

Ευχάριστη «έκπληξη» ήταν αυτό που συναντήσαμε τις προάλλες στο κολυμβητήριο της Πάτρας, «Αντώνης Πεπανός». Ο Φώτης Γιαννόπουλος, ο Δημήτρης Μπιτσάκος και ο Γιάννης Γιαννουρής, που «ξοδεύει»… άπειρες ώρες στο κολυμβητήριο, πραγματοποιούν εξαιρετική δουλειά με τις υποδομές στο πόλο. Μία πισίνα γεμάτη

πιτσιρίκια, και οι τρεις άνδρες να προπονούν και να συμβουλεύουν τους μικρούς σε ηλικία αθλητές, προσπαθώντας να δημιουργήσουν το μέλλον του πόλο.

Στην αχαϊκή πρωτεύουσα το διήμερο 27 και 28 Οκτωβρίου βρέθηκαν και τα πιτσιρίκια του ΠΑΟΚ, με τις δύο ομάδες να δίνουν φιλικές αναμετρήσεις. Τα παράπονα των ανθρώπων της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχουν να κάνουν με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αναφορικά με την έλλειψη κολυμβητηρίων. Το Ποσειδώνιο είναι κλειστό και οι άνθρωποι της ομάδας του Βορρά κάνουν… βόλτες σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να μπορέσουν να δουλέψουν. Από τη μία στην Πτολεμαΐδα και τώρα αναγκάστηκαν να φτάσουν μέχρι την αχαϊκή πρωτεύουσα, αγανακτισμένοι αλλά μη… παραδομένοι στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα