Με βοήθεια Maynard o Aldo

06:21 6/1/2012 - Πηγή: OnSports

Πανέτοιμος δηλώνει ο UFC Featherweight Champion, Jose Aldo, ενόψει του αγώνα του με τον Chad Mendes στις 14 Ιανουαρίου, αφού είχε την προπονητική βοήθεια του... Gray Maynard.

O αήττητος Mendes θα διεκδικήσει τον... στοιχειωμένο τίτλο του Βραζιλιάνου μαχητή στο Ριο Ντε Τζανέιρο στο πλαίσιο του σαββατιάτικου (14/01) UFC

142. Πέρα από την υπόλοιπη προετοιμασία για το ματς του HSBC Arena, ο Aldo, όμως, είχε βοήθεια από τον Gray Maynard, πρώην πρώτος διεκδικητής της κατηγορίας Lightweight.

Οι δύο άνδρες δούλεψαν στον τομέα του wrestling, στοιχείο στο οποίο ο Aldo αναμενόταν να αντιμετωπίσει πρόβλημα από τον αντίπαλό του στο UFC 142. Μάλιστα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής, ο οποίος έχει ρεκόρ 20-1, δήλωσε πως δέχθηκε αρκετές συμβουλές από τον συνάδελφό του και πως πλέον δεν φοβάται τις αρετές του Mendes στο striking.

Παράλληλα, ο Aldo δεν απέκλεισε την πιθανότητα «μεταγραφής» στην κατηγορία Lightweight, αν ξεπεράσει και το εμπόδιο του επόμενου διεκδικητή. Άλλωστε, η πραγματικότητα είναι πως δεν έχουν μείνει πολύ αξιόλογοι αντίπαλοι στα κιλά των Featherweights.

{youtube}Afg7eTxuOmk{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα