Με Πελεκούδα στην Ισπανία η Εθνική

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας αντί του Γιάννη Κυριακίδη είναι η μόνη αλλαγή της Εθνικής ομάδας βόλεϊ των ανδρών στην Ισπανία.

Αναχωρεί αύριο (31/5) η εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών στο Τεριέλ της Ισπανίας προκειμένου να αντιμετωπίσει τους «φούριας ρόχας», τους Σλοβάκους και τους Δανούς σε αγώνες του Ευρωπαϊκού Λιγκ. Ο Αλέκος Λεώνης προχώρησε σε μία αλλαγή σε σχέση με τους αγώνες που έγιναν στην Κατερίνη. Θα πάρει μαζί του τον Παναγιώτη Πελεκούδα στη θέση του Γιάννη

Κυριακίδη.

Αναλυτικά η 12άδα: Αχιλλέας Παπαδημητρίου, Θάνος Παπαδημητρίου, Θάνος Τερζής, Κώστας Στιβαχτής, Δημήτρης Σουλτανόπουλος, Γιώργος Πετρέας, Χρήστος Μπέλος, Δημήτρης Ριζόπουλος, Μιχάλης Σαρικεϊσογλου, Θεόκλητος Καριπίδης, Νίκος Σμαραγδής.

Τους παίκτες και τους προπονητές Αλέκο Λεώνη και Σωτήρη Δρίκο θα συνοδεύουν ο τιμ μάνατζερ και στατιστικολόγος της ομάδας, Παναγιώτης Κουντουρίδης, ο φροντιστής, Ρήγας Ρηγόπουλος και ο φυσιοθεραπευτής Γιώργος Παπαγεωργίου.

Αρχηγός αποστολής είναι το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ και αναπληρωτής πρόεδρος της επιτροπής εθνικών ομάδων, Γιώργος Μανωλόπουλος. Μαζί με την ομάδα θα βρεθεί και ο δημοσιογράφος, απεσταλμένος του ΠΣΑΤ, Κώστας Χατζηδημητρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα