Euro 2012: Βλέπει θετικά ο Μπουφόν

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν μιλώντας για το Euro 2012 εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η Ιταλία θα μπορέσει να πετύχει κάτι σπουδαίο.

Το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια όπως είναι λογικό έχει επηρεάσει και την προετοιμασία της Ιταλίας για το Euro 2012 με τον Ντομένικο Κρισίτο να μένει εκτός διοργάνωσης. Από την πλευρά του, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν κρατάει τα θετικά της προετοιμασίας

υποστηρίζοντας πως η ομάδα του μπορεί να φτάσει μακριά στη διοργάνωση.

«Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και όλοι μπαίνουμε στη διοργάνωση με μοναδικό στόχο να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Για αυτόν τον λόγο είμαστε εδώ άλλωστε. Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό και δεν το λέω έτσι απλά για να ακουστεί. Κανένας από τα άτομα που βρίσκονται στην αποστολή δεν έχει επηρεαστεί από όλα αυτά που ακούγονται τις τελευταίες ημέρες», είπε αρχικά ο Ιταλός τερματοφύλακας της Γιουβέντους.

Σε ό,τι αφορά τον όμιλο που η «σκουάντρα ατζούρα» θα αντιμετωπίσει τις Ισπανία, Κροατία και Ιρλανδία, είπε: «Νομίζω πως η Κροατία θα κάνει την έκπληξη. Έχουν κάποιους σημαντικούς ποδοσφαιριστές. Εγώ, φοβάμαι τον Ίβιτσα Όλιτς γιατί είχα δεχτεί γκολ από αυτόν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002», είπε ο έμπειρος γκολκίπερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα